Kulturhus 't Kruispunt

Kulturhus 't Kruispunt

Kulturhus ‘t Kruispunt opende op 20 juni 2008 haar deuren. Het kulturhus is een multifunctionele accommodatie, met een centrale overkoepelende ontvangst- en ontmoetingsruimte: Dorp. Kulturhus ’t Kruispunt biedt onderdak aan een groot aantal vaste en incidentele huurders, de Nederlands Hervormde kerk en de bibliotheek. Een accommodatie die door haar diversiteit veel te bieden heeft: vergaderruimtes, mogelijkheden voor  exposities, optredens, repetities.

Kulturhus ’t Kruispunt nodigt u uit om te ontdekken wat de mogelijkheden zijn.

Het is pas sinds 2008, dat het voormalig gemeentecentrum ’t Kruispunt en de oude waterstaatskerk van de Protestantse Gemeente Laren door een ruime, met daglicht doorschenen foyer – Dorp – verbonden zijn. Tot het moment waarop de bouw van deze ontvangstruimte werd voltooid, waren beide gebouwen door een pleintje van elkaar gescheiden en moesten kerkgangers na de eredienst nog ‘even oversteken’ voor een kopje koffie of thee in het gemeentecentrum.

Met de voltooiing van het nieuwbouwproject op 20 juni 2008 is er echter veel veranderd: onder de vlag van Kulturhusen Nederland is gekozen voor een nieuwe organisatievorm, met een overkoepelend stichtingsbestuur.

In de praktijk betekent dit, dat kulturhus en kerk hun voorzieningen delen en ook een gezamenlijke programmering nastreven. De nieuwe ontvangstruimte (Dorp) is zowel ingang van Kulturhus als kerk. Deze prachtige ruimte is voor uiteenlopende bijeenkomsten, cursussen en workshops te gebruiken, al dan niet in combinatie met andere (verhuur)activiteiten in het Kulturhus en/of in de kerkzaal.

Van harte welkom in onze gedeelde, multifunctionele accommodatie!

Nieuwsberichten van Kulturhus 't Kruispunt« terug naar de vorige pagina

Contactgegevens
Kulturhus 't Kruispunt

Verwoldseweg 1
7245 AG Laren (Gld)
0573-401636
www.kulturhuslaren.nl
Neem contact met ons op
Er is geen email adres bekend bij ons, gebruik bovenstaande gegevens om contact op te nemen.
Delen
Agenda