CBS Prins Willem Alexanderschool

CBS Prins Willem Alexanderschool

De Prins Willem Alexanderschool, de school waar je je thuis voelt!

De basisschool is een stuk van je leven. Voor de kinderen en voor de ouders. Een belangrijk deel van een kinderleven wordt door u toevertrouwd aan de zorg van de juffen en meesters. Een school kies je met zorg!

Het motto van onze school is: De Prins Willem Alexanderschool, de school waar je je thuis voelt! En dat voelen wij ons dan ook….waarom?

In de eerste plaats vinden we een veilige leeromgeving heel belangrijk. Daarom maken we duidelijke afspraken met elkaar. Het elkaar respecteren en waarderen draagt bij aan je veilig voelen op school. Wanneer de leeromgeving veilig is, kunnen de kinderen tot optimale prestaties komen.

In de tweede plaats hechten wij veel waarde aan een goed pedagogisch klimaat. Onze school is niet alleen een plek om te leren maar het is ook een ontmoetingsplek, waar kinderen een plezierige tijd door maken. Door onze manier van lesgeven leren kinderen samen werken en vertrouwen te hebben in elkaar. Op de Prins Willem Alexanderschool hebben we een goed zorgsysteem. Alle kinderen worden nauwlettend gevolgd in hun prestaties. Dit geeft ons de mogelijkheid het onderwijs af te stemmen op het individuele kind.

We zijn een christelijke basisschool. Dit is terug te vinden in de omgang met elkaar. We leren kinderen respect te hebben voor elkaar en de wereld om hen heen. Vanuit dit standpunt is een ieder bij ons van harte welkom.

In onze school werkt een enthousiast team. Het team bestaat uit leerkrachten met aandacht voor ieder kind. Leerkrachten met ervaring, met diploma’s op velerlei gebied. Wij vinden het belangrijk om volgens de laatste inzichten op het onderwijs les te geven. Dit realiseren wij door het gebruik van moderne methoden en onderwijsmiddelen.

Onze school biedt de gelegenheid om tussen de middag over te blijven. Voor- en naschoolse opvang is in de directe omgeving van de school gerealiseerd.

Wilt u meer weten? Kom gerust eens binnen!

Nieuwsberichten van CBS Prins Willem Alexanderschool« terug naar de vorige pagina

Contactgegevens
CBS Prins Willem Alexanderschool
Arjan Boll
Verwoldseweg 18
7245 AH Laren (Gld)
0573 401856
www.pwalaren.nl
Neem contact met ons op
Er is geen email adres bekend bij ons, gebruik bovenstaande gegevens om contact op te nemen.
Delen
Agenda