Algemene ledenvergadering

Algemene ledenvergadering


Op dinsdag 12 november a.s. wordt de 83-ste algemene ledenvergadering van Laren en Oranje gehouden bij ‘t Langenbaergh. De aanvang is 19.30 uur. Aan de orde komen de gebruikelijke agendapunten, zoals jaar- en financieel verslag, vaststelling contributie en bespreking van de activiteiten voor het komende jaar. 

Afgelopen jaar hebben we weer fijne evenementen georganiseerd. Een mooie toneelmiddag en avond in januari. De traditionele palmpaasoptocht onder begeleiding van Apollo bij het Kulturhus was weer drukbezocht. En natuurlijk Koningsdag wat weer een erg gezellige dag was, zoveel Larenaren (jong en oud) die genoten van het gezamenlijk spelen in en rondom de Braninkhal en de vrijmarkt, en natuurlijk de  fietstocht. 4 mei de landelijke herdenking en een lezing met dhr. Jan Braakman over zijn boek: Verhalen van het Slagveld.
Vervolgens in Juni met een hele volle bus senioren een dag uit naar de Papierfabriek in Loenen en daarna naar de IJssellinie in Olst.
Afgelopen jaar zijn we achter de schermen al erg druk voor al onze activiteiten voor Laren vrij 75 jaar in het jaar 2020.

Bestuursverkiezing

Dit jaar is aftredend en herkiesbaar Marjan Zomer.

Alle leden zijn van harte uitgenodigd op de vergadering en zij die nog geen lid zijn kunnen zich deze avond aanmelden.

 

comments powered by Disqus