Christelijke Gemengde Zangvereniging

Christelijke Gemengde Zangvereniging "de Lofstem"

De Christelijk gemengde zangvereniging “De Lofstem”  is opgericht op 19 oktober 1919. Van de 4 zangverenigingen die Laren rijk is, is het de  langst bestaande vereniging en heeft door de jaren heen bij velen de liefde voor het zingen gestimuleerd.

Ons repertoire is veelzijdig. We zingen zowel geestelijke als ook andere liederen van klassiek tot modern.  Naast het serieus oefenen om het niveau zo goed mogelijk op peil te houden, wordt er ook veel waarde gehecht aan gezelligheid en  betrokkenheid naar elkaar.

 “De Lofstem”  geeft jaarlijks een concert voor donateurs en andere belangstellenden.  Daarnaast werkt het koor mee aan kerstconcerten, aan korenavonden, zingt in bijzondere kerkdiensten en treedt op in verzorging- en verpleeghuizen. “De Lofstem” is een actieve vereniging met trouwe leden waarvan velen al jaren lid zijn. Momenteel telt het koor 32 leden en staat onder leiding van Marianne Weenink.

Iedere maandagavond van 20.00 uur tot 22.00 uur wordt er gerepeteerd in Kulturhus 't Kruispunt.  Heeft u zin om eens vrijblijvend een repetitie bij te wonen? Wij stellen geen eisen aan achtergrond, leeftijd, zangtalent of woonplaats!  U bent van harte welkom!!

Wie regelmatig uit volle borst zingt:

  • Voelt zich lekkerder
  • Voelt zich fitter
  • Voelt zich vrolijker

Want zingen is een zalf voor de ziel!!

 

meer info op onze website: www.delofstemlaren.nl 

Nieuwsberichten van Christelijke Gemengde Zangvereniging "de Lofstem"« terug naar de vorige pagina

Contactgegevens
Christelijke Gemengde Zangvereniging "de Lofstem"
Mevr. D. Nieuwenampsen
Oude Lochemseweg 27
7245 VH Laren (Gld)
0573 253419
Neem contact met ons op
Er is geen email adres bekend bij ons, gebruik bovenstaande gegevens om contact op te nemen.
Delen
Agenda