Camping / Ponykamp De Meiden van Haarman

Camping / Ponykamp De Meiden van Haarman

Camping
Vanaf het campingveld heeft u een mooi uitzicht over de weilanden en de plaatsen op het veld liggen erg ruim voor voldoende privacy. 
In deze prachtige omgeving kunt u heerlijk wandelen, fietsen (routes aanwezig)en natuurlijk puur genieten. Ook voor kinderen is er veel te doen! Op het bedrijf zelf worden elke dag paardrijlessen gegeven. Er is volop ruimte om te spelen, in de speeltuin en met de verschillende dieren. De kinderen mogen helpen met het voeren van de verschillende dieren. Zo zijn er konijnen, cavia’s,kippen en shetlanders.

Uit onze zorgtuin kunt u elke dag heerlijk verse groenten en fruit halen, onze scharrelkippen zorgen elke dag voor verse eieren.

Het sanitair bestaat uit 3 douches, 4 toiletten en een urinoir. Verder zijn er 3 wastafels, een klein fonteintje, een wascabine en een wasautomaat.

De camping is geopend van 15 mrt tot 1 november, wees er snel bij voor een plaatsje!

Ponykamp
Onder leiding van gediplomeerde instructeurs leer je je paard of pony verzorgen en ga je paardrijden. Aan het begin van het ponykamp willen we natuurlijk eerst weten of je al kunt paardrijden. Dan kunnen we een goede groepsindeling maken, zodat zowel de beginnende als ervaren ruiters op hun eigen niveau les krijgen. Iedere deelnemer krijgt een paard of pony toegewezen, die mag je helpen verzorgen. Het verzorgen van het zadel en hoofdstel hoort daar natuurlijk ook bij.

Naast paardrijden is er tijdens het ponykamp meer te beleven: een spooktocht, diverse avondspellen, een kampvuur met marshmallows en natuurlijk een spetterende bonte avond.

Wij willen graag dat iedereen naast een heel gezellig kamp, ook een leerzaam kamp heeft! Dat wil zeggen: dat je ook echt wat over paarden en paardrijden leert.

Nieuwsberichten van Camping / Ponykamp De Meiden van Haarman« terug naar de vorige pagina

Contactgegevens
Camping / Ponykamp De Meiden van Haarman
Hilde en Riejanne Nijhof
Verwoldseweg 29
7245 VW Laren
06-54917833 / 06-18034099
www.demeidenvanhaarman.nl
Neem contact met ons op
Delen
Agenda