Camping Hietkamp

Camping Hietkamp

Onze camping beschikt over ruime plekken,die allemaal mooi begroeid zijn met verschillende bomen,struiken en planten.Zo heeft u per plek zon en schaduw,privacy en gezelligheid.We beschikken over een luxe toiletgebouw wat van alle gemakken is voorzien.

René is regelmatig in zijn smederij te zien om paarden van nieuwe ijzers te voorzien.U kunt hier gerust een kijkje komen nemen.René informeert u en uw (klein)kinderen graag hierover.

Naast paarden hebben we verschillende andere dieren op ons erf.Voor de kinderen is er ook een schommel,trampoline en een zandbak.Naast ons toiletgebouw beschikken we over een recreatieruimte.Hier kunt u gebruik maken van gratis internet,televisie,tafeltennis en sjoelbak.Hier liggen tevens folders,boeken en fietsroutes.

Onze camping ligt in een prachtige omgeving,waar u heerlijk kunt fietsen en wandelen.In de directe omgeving ligt het landgoed Verwolde,hierin staat de dikste eik van Nederland.Het uit 1776 daterende edelmanshuis kan ook bezocht worden.

In het nabijgelegen Laren (circa 1 km.)kunt u goed terecht  voor uw boodschappen.Naast een keurslager en een echte warme bakker,beide met plaatselijke specialiteiten,is er ook een supermarkt met slijterij en -drogisterij afdeling.Er zijn ook goede eetgelegenheden met gezellige terrassen.

Op loopafstand van de camping vindt u het buitenbad Leussink met speel -en zonneweide

Voor meer informatie over onze camping kunt u altijd contact met ons opnemen.Of een bezoek brengen aan onze camping.

Nieuwsberichten van Camping Hietkamp« terug naar de vorige pagina

Contactgegevens
Camping Hietkamp
Magda Woestenenk
Markeloseweg 7
7245 TJ Laren
0573 402363
www.campinghietkamp.nl
Neem contact met ons op
Er is geen email adres bekend bij ons, gebruik bovenstaande gegevens om contact op te nemen.
Delen
Agenda