B&B en Recreatiewoning Verwoldsehof

B&B en Recreatiewoning Verwoldsehof

Verwoldsehof is gelegen op één van de mooiste plekjes van de Achterhoek, in het Gelderse Laren, direct aan het Pieterpad en op de rand van de uitgestrekte bossen van Landgoed Verwolde. 

Onze accommodatie bestaat uit een compleet ingerichte woning en de 'Op de deel' locatie welke gehuisvest is in de boerderij zelf. De recreatiewoning biedt plaats aan maximaal 4 personen, terwijl 'Op de deel' maximaal 5 personen kunnen verblijven. Met een totale capaciteit van 9 personen kunnen we dus ook kleine groepen ontvangen!

Vanuit de woning heeft u een fantastisch uitzicht op een ven en dit geeft u in alle jaargetijden een gevarieerd zicht op de flora en fauna in de regio. Zo treft u er diverse soorten (water)vogels en onze gasten spotten zelfs reeën in het weiland. En dat alles vanuit uw eigen woning!

"Op de deel" kunnen maximaal 5 personen overnachten in de 2- en 3 persoons slaapvertrekken.

De twee persoons kamer bevindt zich in de voormalige kalverenstal en bevat een tweetal losse eenpersoonsbedden. De slaapruimte voor drie personen is door middel van een gordijn gescheiden van het woongedeelte en bevat zowel een twee- als een eenpersoonsbed.

Onze B&B ligt direct aan het Pieterpad:

Wij zitten bij de etappe Holten - Laren ongeveer 5,5 km voor het eindpunt in Laren. Hierdoor is een overnachting bij ons uitermate geschikt voor wandelaars die de 3 etappes van Hellendoorn - Holten - Laren - Vorden in 2 dagen willen lopen.

Nieuwsberichten van B&B en Recreatiewoning Verwoldsehof« terug naar de vorige pagina

Contactgegevens
B&B en Recreatiewoning Verwoldsehof
Mathilde van Rossum
Horstweg 1
7245 TB Laren Gld
06-246 99 728
www.verwoldsehof.nl
Neem contact met ons op
Delen
Agenda