Uniek fietsconcept bij Stegink Tweewielers

Uniek fietsconcept bij Stegink Tweewielers


Uniek fietsconcept bij Stegink Tweewielers

maandag 04 februari 2013 13:32

Laren Gld -  Stegink Tweewielers  is onlangs Azero-dealer geworden, wat betekent dat zij de trendy Cortina Azero fietsen verkopen. Een uniek concept, waarbij je de fiets geheel naar eigen wens kan samenstellen. 
De Azero is een sportieve lichtgewicht fiets die gebaseerd is op de fixies, maar uiteraard wel is voorzien van remmen en versnellingen. Hoe de fiets er precies uit komt te zien, ligt in de handen van de koper. Er is keuze uit verschillende dessins voor de spatborden en kettingscherm en er is de mogelijkheid tot het toevoegen van gekleurde banden, voor- en/of achterdrager en trendy USB-verlichting.

Ontwerpen kunnen online gemaakt worden op www.cortina-azero.nl en daarna gedownload worden of gedeeld via verschillende social media kanalen. De creatie van de Azero kan uiteindelijk worden verzonden naar Stegink, die contact met je opneemt om de laatste dingen af te handelen. Men is natuurlijk ook van harte welkom bij Stegink Tweewielers om in de winkel de perfecte Azero samen te stellen.

KCU Bike Event

comments powered by Disqus