Stegeman Luxe Outdoor

Stegeman Luxe Outdoor

Stegeman Luxe Outdoor is een bedrijf dat zich toe legt op het sfeervol maken van het buitenleven. Stegeman Luxe Outdoor brengt de sfeer van binnen mee naar buiten en dit kunt u zien in ons bedrijf met grote showroom (± 1000 m2). Wij doen dit met sfeervolle tuinmeubelen, maar ook met bijna alles wat daar bij kan komen kijken. Wie bieden; tuinmeubelen, buitenkeukens, terrasverwarming, buitenverlichting, parasols, buitenkarpetten, kunstgras, sfeerhaarden, schommels, hangmatten, tuindecoratie en nog veel meer. Van budget tot exclusief. Maatwerk is onze kracht. Wat dacht u van de steigerhouten tuinmeubelen en buitenkeukens. Ook zijn er veel mogelijkheden voor overig maatwerk.

Ook voor de Horeca, Verzorgingstehuizen, Verenigingen en andere plekken waar veel mensen samen buiten leven, kunnen wij de terrasmeubelen e.d. verzorgen.

Over maatwerk gesproken; Wat dacht u van onze Zuid-Europese Veranda’s. Een uniek modulair product wat in vele maten opgezet kan worden in een mum van een tijd. We bieden 3 modellen aan; de Beach Lounger, de Smokey Bandid en de Private Paradise.

Kom gerust even bij ons aan om te kijken of maak een afspraak zodat we u nog beter te woord kunnen staan. Wij laten u graag zien wat de mogelijkheden zijn. Uiteraard is dit allemaal vrijblijvend. Ook buiten de openingstijden kunt u een afspraak maken. Kijk op onze site voor de openingstijden en voor nog meer info.

Nieuwsberichten van Stegeman Luxe Outdoor« terug naar de vorige pagina

Contactgegevens
Stegeman Luxe Outdoor
Reinier Stegeman
Holtmark 2A
7217 PP Harfsen
06 19368204
www.luxeoutdoor.nl
Neem contact met ons op
Delen
Agenda