Keurslager Van de Pol

Keurslager Van de Pol

Keurslagerij André van de Pol is al 25 jaar een vol ambachtelijk bedrijf, waar nog zelf geslacht wordt.

De runderen en varkens worden door André uitgezocht bij agrarische bedrijven in de omgeving. Dat de dieren uit de omgeving komen en hier in het bedrijf geslacht worden heeft als grote voordeel dat de dieren minder gestrest zijn. Dit komt de kwaliteit van het vlees, als ook het duurzaam ondernemen zeker ten goede. We weten zo letterlijk en figuurlijk wat voor vlees we in de kuip hebben. Vertrouwder kan het niet. Ook kunt u bij ons terecht voor al uw huisslachtingen. Deze worden dan naar wens diepvriesklaar gemaakt.

Het vlees wordt in de worstmakerij verwerkt tot (h)eerlijke, ambachtelijke producten die dan vervolgens in de keurslagerij met zorg verkocht worden. Zo zijn de verse worstsoorten bekend in de wijde omtrek. Ook worden de diverse vleeswaren in eigen worstmakerij geproduceerd. Proef de heerlijke smaak van bijvoorbeeld het ouderwetse naegelholt, Loarnse rauwe ham, gebraden gehakt en vele andere lekkernijen.

Als u eens geen zin heeft om zelf te koken of iets te vieren heeft, dan zijn er ook verschillende andere mogelijkheden. Zo kunt u bij André van de Pol ook terecht voor warme en koude buffetten, borrelhapjes, tapasschalen, geheel verzorgde gourmet- en barbecueschotels of kant en klare maaltijden. Speciaal voor op vakantie hebben we ook vlees in blik.

Ook voor cadeauartikelen hoeft u niet verder te zoeken. Veel zorg wordt er besteed aan het maken van diverse soorten vleesschotels in vele prijsklassen, heerlijke rollades, Abraham of Sarah gemaakt van vlees en zelfs koeien, fietsen, tractors etc. behoren tot de mogelijkheden.

Overtuig uzelf en neem gerust eens een kijkje bij Keurslager André van de Pol aan de Deventerweg 33 in Laren.

Nieuwsberichten van Keurslager Van de Pol« terug naar de vorige pagina

Contactgegevens
Keurslager Van de Pol

Deventerweg 33
7245 AW Laren
0573 401237
www.vandepol.keurslager.nl
Neem contact met ons op
Er is geen email adres bekend bij ons, gebruik bovenstaande gegevens om contact op te nemen.
Delen
Agenda