Ovii

Ovii

Ovii is het creatieve bureau van Ingri Imenkamp (Deventer, 1985). Met diploma’s van de opleidingen Marketing & Communicatie en Grafische Vormgeving vers op zak startte ze in 2008 haar eigen onderneming, Ovii Ontwerp.

In de loop der jaren is Ovii’s klantenbestand enorm uitgegroeid met – inderdaad – een variëteit aan klanten en opdrachten in alle vormen en in alle maten. De hulp van Ovii werd steeds meer ingeschakeld voor het meedenken met bedrijven in de corporate en externe communicatie. Een enorme schat aan ervaring werd opgedaan. De tijd heeft niet stil gestaan en Ovii bleef zich ontwikkelen. En zoals Ingri uitgroeide van een jonge, gedreven enthousiasteling tot een ervaren professional (maar gelukkig nog steeds gedreven en enthousiast) groeide haar bedrijf met haar mee richting volwassenheid.

Samen met Marieke en de in tien jaar tijd opgebouwde achterban van fotografen, tekstschrijvers, websitebouwers, drukkers en verspreiders zijn de mogelijkheden van Ovii nog groter geworden!  

Stukje terug in de tijd!
Ingri begon thuis met knutselen aan de keukentafel, knippen, plakken, kleuren, mooie dingen maken voor vriendinnetjes en familie. Vervolgens knutselde ze in haar bedrijf zo verder op de spreekwoordelijke zolderkamer. Later sloot ze zich aan bij een ondernemershuis in Lochem met drie andere jonge ondernemers. Na tweeëneenhalf jaar samen, of meer naast elkaar te hebben gewerkt, wilde ze weer Back to Basic. In eigen huis maakte ze haar creatieve cocon om vanachter de geliefde iMac aan opdrachten te werken waar Ingri zelf, maar vooral ook de klant, gelukkig van werd. Van april 2016 tot juli 2019 was het kantoor van Ovii gevestigd aan de Huenderstraat 3 in Laren. Echter werd dit kantoor te klein en sinds juli 2019 is Ovii te vinden op de 1ste verdieping aan de Dorpsstraat 5 wederom in Laren (Gld).

Nieuwsberichten van Ovii« terug naar de vorige pagina

Contactgegevens
Ovii
Ingri Imenkamp
Bezoekadres: Dorpsstraat 5, Laren Gld
7245 BJ Laren
06-16465533
www.ovii.nl
Neem contact met ons op
Delen
Agenda