Marieke Kok Makelaardij

Marieke Kok Makelaardij

Als kind was ik al besmet met het woonvirus. In 1996 heb ik van mijn hobby mijn werk kunnen maken. Sinds 1996 werk ik ook al als geregistreerde NVM-makelaar in de regio Zutphen-Lochem-Berkelland e.o. Ik weet dus als geen ander hoe de woningmarkt in deze omgeving eruit ziet en wat er nodig is om een woning succesvol te (ver)kopen. Marieke Kok Makelaardij gaat hierbij uit van jouw situatie en wensen. Ieder persoon heeft zijn eigen reden om een huis te verkopen. Ik houd rekening met deze situatie en doet net dat stapje extra om te zorgen dat jij een nieuwe stap kunt maken.

Door middel van een uitgebreid verkooppakket met o.a. een prachtige brochure, Facebookadvertenties, de optimale Funda-presentatie (met onder andere een video en 360 graden foto's) en mooie fotografie worden de sterke kanten van jouw woning aan de juiste doelgroep getoond. Stap voor stap werken we toe naar het eindresultaat. Tijdens het verkoopproces hebben we natuurlijk goed contact met elkaar. 

Naast verkoop, ben je ook voor het aankopen of taxeren van een woning bij Marieke Kok Makelaardij aan het juiste adres. Mijn missie: de mens achter de stenen is nog steeds het belangrijkste. Ik wil allereerst jou en de situatie leren kennen voordat ik stappen ga ondernemen. Alles gaat in overleg. Jij komt op de eerste plaats, het huis daarna. 

Nieuwsberichten van Marieke Kok Makelaardij« terug naar de vorige pagina

Contactgegevens
Marieke Kok Makelaardij
Marieke Kok
Veltkampsweg 2
7245 PG Laren (gld)
0573 400410 / 06 14305155
www.mariekekokmakelaardij.nl
Neem contact met ons op
Delen
Agenda