Grand Cafe Bistro-rant 't Langenbaergh

Grand Cafe Bistro-rant 't Langenbaergh

Grand Cafe Bistro-rant 't Langenbaergh is dagelijks geopend vanaf 09.00 uur (maandag op afspraak) en is een gezellig en knus bruin cafe met een grote stamtafel, een serre met heerlijke stoelen, die u een huiselijk gevoel geven. Tevens staat er voor de liefhebbers een biljart.

De keuken is geopend vanaf 11.00 uur. Deze heeft een gevarieerd aanbod van overheerlijke soepen, belegde broodjes, pannenkoeken, seizoen- en streekgerechten. Alles wordt uiteraard vers bereid. Voor diner laat de keukenbrigade u genieten van onze (h)eerlijke gerechten die ieder seizoen wisselen. Het is aan te raden om, wanneer u met groepen van meer dan 10 personen komt, vooraf te overleggen over een (keuze)menu. Een aanrader is ons Weekmenu.

’t Langenbaergh is van vele markten thuis en wij besteden aan de verzorging van elk feest onze uiterste zorg. De gezellig ingerichte feestzaal staat volledig tot uw beschikking. Uw feest, klein of groot wordt geheel naar uw wensen ingevuld. Er is ook de mogelijkheid om ons Grand Cafe af te huren. Kijk voor het cafe-arrangement op onze site.

Bij mooi weer kunt u heerlijk lunchen & dineren buiten op het terras, gelegen om een prachtig oude kastanjeboom met daarnaast een speeltuin voor de kinderen.

 

Nieuwsberichten van Grand Cafe Bistro-rant 't Langenbaergh« terug naar de vorige pagina

Contactgegevens
Grand Cafe Bistro-rant 't Langenbaergh
Arjan Wesseldijk & Anita Brouwer
Deventerweg 1
7245 AW Laren
0573 401209
www.langenbaergh.nl
Neem contact met ons op
Er is geen email adres bekend bij ons, gebruik bovenstaande gegevens om contact op te nemen.
Delen
Agenda