Stichting Kulturhus het Kruispunt

Stichting Kulturhus het Kruispunt

Kulturhus ‘t Kruispunt is een multifunctionele accommodatie, met een centrale overkoepelende ontvangst- en ontmoetingsruimte. Het Kulturhus biedt onderdak aan een groot aantal vaste en incidentele huurders, de Nederlands Hervormde kerk en de bibliotheek. Een accommodatie die door haar diversiteit veel te bieden heeft: vergaderruimtes, mogelijkheden voor exposities, repetities en optredens.

Kulturhus ’t Kruispunt nodigt u uit om te ontdekken wat de mogelijkheden zijn: yoga, callanetics, ouderengym. Weerbaarheidstrainingen voor kinderen, fysio voor mensen met Parkinson. Tekenen, aquarelleren, schilderen en handwerken. Er repeteren diverse koren en er is elke week wel een accordeon te horen. Politieke partijen, Amnesty International, EHBO.

Tevens laat het Kulturhus doorlopend werk zien van kunstenaars uit Laren en directe omgeving.

Maar het Kulturhus wil ook een mooi aciviteitenprogramma aanbieden aan alle inwoners van Laren en omgeving. Bewoners kunnen mede zelf het aanbod bepalen, door input te geven aan de programmaraad. Op deze manier kunnen we de krachten bundelen is er één duidelijk creatief, cultureel ontmoetingspunt voor het dorp.

Nieuwsberichten van Stichting Kulturhus het Kruispunt« terug naar de vorige pagina

Contactgegevens
Stichting Kulturhus het Kruispunt

Verwoldseweg 1
7245 AG Laren
0573 401636
www.kulturhuslaren.nl
Neem contact met ons op
Er is geen email adres bekend bij ons, gebruik bovenstaande gegevens om contact op te nemen.
Delen
Agenda