Speel- en kinderboerderij

Speel- en kinderboerderij "Strubbert"

Speel- en kinderboerderij “Strubbert” is prachtig gelegen tussen Laren en Markelo. Het is een uitstekend locatie om een gezellig dagje uit te gaan. Zowel voor jong als oud is er wat te beleven. Prima geschikt voor gezinnen, reünies families/verenigingen, schoolreizen enz. In overleg maken wij een speciaal activiteiten programma voor uw groep.

                                       Een leuke beestenboel!

De kinderboerderij is 3 1/2 ha. groot en heeft een gezellige stal en verschillende weiden met allerlei boerderijdieren. Op de boerderij  zijn een 180-tal dieren o.a. geiten, schapen, pony’s, varkens, ezels, kangoeroes, alpaca’s, koeien, konijnen, cavia’s, poesjes, kippen, pauwen en ander pluimvee. Naast het bekijken van de dieren kun je ook dieren aanraken in de knuffelweiden en knuffelhoek. Pony rijden en helpen met voeren kan ook maar dit wel even van tevoren bespreken. 

                                         Speelplezier!

Uitdagende speelmogelijkheden zorgen ervoor dat je er alleen op uit kunt trekken of gezellig met een groep bezig kunt zijn. Er is heel wat te doen zoals een speelweide met o.a.: - klimtractor –  (nest)schommels - zweefdraaimolen –  balspelen – planken bouwhoek –rolstoeldraaimolen e.d. En wat nog meer? Doolhof, familieschommel, fietsjes, traptractors, springkussen, kikkerglijbaan, evenwichtsparcours. 

Voor schoolreizen is er een speciale puzzeltocht “”klompentocht”.

In de wilgenhutten weide is het heerlijk toeven. Op het OT en SIEN plein kunnen vele verschillende ouderwetse spellen gespeeld worden met een reuzen blokkenhoek. 

                    Een gezellige “koeienterras”, grasdakoverkapping  en deel met …...

verschillende oud Hollandse spelen, krijtbord, kleurplaten enz. Zowel jong als oud kunnen actief bezig zijn en als de volwassenen gezellig willen bijpraten kan dat onder het genot van een kopje koffie, thee of drankje op het terras, grasdak kapschuur of deel van de boerderij. Diverse snacks en pannenkoeken zijn verkrijgbaar.

De mogelijkheid is er om verschillende leuke activiteiten te organiseren voor de groep,

 • Puzzeltocht over de boerderij
  • Portretschilderen  
  • Jeu de boules
  • Klootschieten
  • Klompjesgolf  over het terrein v.d. kinderboerderij
  • Lachworkshop www.hahalachmee.nl

 

                                     Evenementen

Regelmatig worden er evenementen georganiseerd te denken aan; Paas-, Pinkster- schapenscheerders en Sinterklaasfeest en thema activiteiten die voor meerdere maanden uitgewerkt zijn.

Nieuwsberichten van Speel- en kinderboerderij "Strubbert"« terug naar de vorige pagina

Contactgegevens
Speel- en kinderboerderij "Strubbert"
familie Niels
Koebushorst 7
7245 TD Laren
0573 221306
www.strubbert.nl
Neem contact met ons op
Er is geen email adres bekend bij ons, gebruik bovenstaande gegevens om contact op te nemen.
Delen
Agenda