Hoftijzer Lochem B.V./Klein Velderman

Hoftijzer Lochem B.V./Klein Velderman

Misschien heeft u weleens van Hoftijzer Lochem gehoord, maar weet u niet precies wat wij doen. Wellicht is de naam Hoftijzer Lochem geheel nieuw. In beide gevallen leggen wij zo kort en krachtig mogelijk uit wie wij zijn en wat wij doen en vooral waar wij van Hoftijzer Lochem voor staan.

Agrarisch Loonwerk
‘Uw oogst, onze zorg.’

Hoftijzer wil zijn veehouders ontzorgen. ‘Uw oogst onze zorg!’, is dan ook ons motto en missie als het gaat om oogsten van voedergewassen.

Grond, Groen & Infra
“Grondverzet van A tot Z”

Met grondverzet bedoelt men het verzetten van grond zodat er een weg of constructie kan worden gebouwd. Wij van Hoftijzer zien dit graag net iets breder. Wij verzorgen uw grondverzet van A tot Z. Kortom; U heeft een plan en wij kunnen u helpen met de gehele realisatie hiervan.

Grondverzet van A tot Z betekent dat wij niet alleen de grond uitgraven, verzetten en afvoeren maar ook uw grond bewerken. Denk aan sierbestrating, weg- en waterbouw projecten, asfaltering, sloopwerkzaamheden en zelfs rioleringen en woningbouw.

Transport & Milieu

Hoftijzer verhuist, transporteert en vervoert. Want Hoftijzer verplaatst. Eigenlijk alles. Meubels, machines, vloeibaar transport, afval, grind, bouwmaterialen, u roept maar. Wij zetten ons ook in op het gebied van evenementen, recycling, infra- en bouwtransport.

Mestdistributie

Met een vloeibare lading de weg op is toch even iets anders. Dit vraagt om kennis en ervaring. Hoftijzer is specialist in het vervoeren van vloeibaar transport.

Nieuwsberichten van Hoftijzer Lochem B.V./Klein Velderman« terug naar de vorige pagina

Contactgegevens
Hoftijzer Lochem B.V./Klein Velderman
Ton Eikelenboom
Lindeboomsweg 5
7241 PR Lochem
0573 441777
www.hoftijzerlochem.nl
Neem contact met ons op
Delen
Agenda