Fitness & Fysiotherapie Sjàhto

Fitness & Fysiotherapie Sjàhto

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich bij ons thuis voelt. Wij waarderen u om wie u bent, niet om hoe u eruit ziet. Wij hechten waarde aan kwaliteit. Daarom kiezen we liever voor degelijk en goed, dan voor snel en makkelijk. Binnen is het gezellig en huiselijk, buiten zie je het platteland. Sporten is gezond en daarmee raken we de kern van Natuurlijk Bewegen. De mensen zijn hier vriendelijk, gemoedelijk en hebben belangstelling voor elkaar. Wij voelen ons daar prettig bij, u ook?

Onze instructeurs zijn zeer sociaal vaardig en deskundig, hiermee is Sjàhto EREPS (European Register of Exercise Professionals) gecertificeerd. Naast onze instructeurs voldoet Sjàhto in zijn algemeenheid ook aan de hoogste kwaliteitseisen en draagt het keurmerk Fitness totaal. Dit is een hoog kwaliteitsniveau waarbij de klant centraal staat. Toezichthouder is de stichting LERF ( Landelijke ErkenningsRegeling Fitness). Een Onafhankelijke stichting door de branchorganisatie Fit!vak in het leven geroepen  i.s.m. NOC*NSF en de ministeries van EZ en VWS.
Door deze hoge kwaliteitsstandaard is Sjàhto, als 1 van de 95 centra in Nederland, aangesloten bij de VES (Vereniging Exclusieve Sportcentra)

Iedereen die komt sporten, krijgt éérst een intake, een kennismakingsgesprek. Samen kijken we uitgebreid naar uw mogelijkheden en wensen. Voelt u meer voor de gezelligheid van de groep of heeft u individuele wensen?

Producten en diensten van Sjàhto:

Fitness
Groepslessen
Personal Training
Diplan – Voeding en Leefstijlprogramma
Fysiotherapie
Massage
Outdooractiviteite o.a. Bootcamp
Bedrijfs-/groepsactiviteiten in overleg
Kinderopvang

Voor iedereen is er de eerste maand de Niet goed? Geld terug! Garantie.

Nieuwsberichten van Fitness & Fysiotherapie Sjàhto« terug naar de vorige pagina

Contactgegevens
Fitness & Fysiotherapie Sjàhto
Ernst -Jan Oudenampsen
Dwarsdijk 3
7245 TV Laren
0573 421066
www.sjahto.nl
Neem contact met ons op
Er is geen email adres bekend bij ons, gebruik bovenstaande gegevens om contact op te nemen.
Delen
Agenda