Face2Face Travel Lochem

Face2Face Travel Lochem

Steeds meer mensen ontdekken het gemak van hun eigen persoonlijke reisagent die echt de tijd voor ze neemt! Zelf geen avonden lang meer zoeken op het internet, geen gesloten deur om 18 uur, geen gesjouw met brochures en vooral geen wachttijden op het reisbureau.

Thérèse van Face2Face Travel komt bij je thuis op een tijdstip dat het jou uitkomt, dus ook ’s avonds en in het weekend. En heb je liever telefonisch contact? Dat kan ook! Op basis van jouw wensen en budget gaat Thérèse op zoek en vindt de reis die precies bij je past. Extra service maar geen extra kosten!

Thérèse kent heel goed de weg in de reiswereld: ze heeft in hotels gewerkt, was reisleidster in Griekenland, reisde de wereld over om hotels te inspecteren, heeft jarenlang gevlogen als stewardess/purser en is inmiddels al 4 jaar een zelfstandig reisagent met passie. Boek je je vakantie bij Thérèse dan weet je gewoon dat het goed zit, ze heeft meer informatie over vluchten, hotels en bestemmingen dan je zelf als consument op het internet vindt.

Nieuwsgierig geworden? Elke donderdag zit Thérèse van 10 tot 11.30 uur aan de ronde tafel bij Aris Frieterie in Laren. Ga eens vrijblijvend kennis maken of bel voor een afspraak.

 

Face2Face Travel Lochem / Thérèse Persoon Weidemolenlaan 34, 7241 VG  Lochem Telefoon: 06 – 246 47 795 Email: therese@face2facetravel.nl Internet: www.face2facetravel.nl/therese

Face2Face Travel is aangesloten bij het ANVR en het SGR. Persoonlijk geregeld, gerust op reis!

Nieuwsberichten van Face2Face Travel Lochem« terug naar de vorige pagina

Contactgegevens
Face2Face Travel Lochem
Dienstverlening
Weidemolenlaan 34
7241 VG Lochem
06-24647795
www.face2facetravel.nl/travelmanagers/therese
Neem contact met ons op
Delen
Agenda