De Hoge Woerd / Erve Vennekotte

De Hoge Woerd / Erve Vennekotte

Erve Vennekotte…

…een plaats voor dwarsdenken, bezinnen, leren en samenwerken.

Op een prachtige plek in het buitengebied van Laren staat boerderij Vennekotte, die jaren gerund is door Hendrik en Derkje Beuzel. In 2011 is de boerderij aangekocht door Ria Markvoort en Paul Brugman van De Hoge Woerd. Zij hebben van de boerderij een uniek trainingscentrum gemaakt op een kleinschalige boerderij. Dat is uniek: een trainingsbureau met een eigen locatie.

De boerderij is te huur voor vergaderingen en trainingen. Klanten mogen gebruik maken van het hele erf, inclusief de stallen en de moestuin. Het is een locatie voor een ultieme heisessie. Iedereen kan hier op het erf z’n  gang gaan; vergaderen tussen de dieren, bouwen met natuurlijke materialen, met de handen in de aarde, maar ook brainstormen aan tafel of bij de kachel of met een beamer en Wifi.

De deel…

De deel is prachtig verbouwd tot een intieme ruimte met lemen muren én muren die betimmert zijn met oude kaasplanken, waarop de ronde vormen nog zichtbaar zijn. Het geheel straalt een serene rust en warmte uit, die je meteen voelt zodra je de ruimte binnenkomt.

De visie…

 “Leren en ontwikkelen van mensen en organisaties staat bij ons centraal. Vroeger werd er op de deel gewerkt en dat is ook nu weer het geval. Bij ons worden mensen uitgenodigd om te leren over zichzelf, anderen en de organisatie.

Onze wijze van werken zien we als een nieuwe vorm van agrarische dienstverlening. Wij beschouwen het platteland en de dieren niet alleen als voedsel voor de maag, maar ook als inspirerend voedsel voor de hersenen”

Het voedsel…

De deelnemers kunnen kennis maken met onze (h)eerlijke kookkunst. We verzorgen voor onze gasten graag de lunches of diners. In het aanbod maken we zoveel mogelijk gebruik van eigen producten ( groenten en in de nabije toekomst vlees) en van lokale producten. Hierin werken we samen met lokale ondernemers.

Nieuwsberichten van De Hoge Woerd / Erve Vennekotte« terug naar de vorige pagina

Contactgegevens
De Hoge Woerd / Erve Vennekotte
Ria Markvoort
Boomkampsweg 4
7245 WC Laren (Gld)
06 28846255
www.vennekotte.nl
Neem contact met ons op
Er is geen email adres bekend bij ons, gebruik bovenstaande gegevens om contact op te nemen.
Delen
Agenda