EMB Metaalbewerking B.V.

EMB Metaalbewerking B.V.

EMB Metaalbewerking sterk in veelzijdigheid

Aan het Molenveld in Laren Gelderland kan je bij EMB Metaalbewerking terecht voor alles wat met metaalbewerking te maken heeft. Het fabriceren van machineonderdelen, reparatie van diverse delen, ontwikkelen van prototypes en ga zo maar door.

Gerrit Esselink, eigenaar van EMB Metaalbewerking BV is een vakman in hart en nieren. Al op jonge leeftijd begonnen in de Landbouwmechanisatie en in 1989 de stap gezet om als zelfstandig metaalbewerker aan de slag te gaan.

Het bedrijf groeide door tot een modern en enthousiaste onderneming die sinds 1997 aan het Molenveld in Laren isĀ  gevestigd. Met een enthousiast en jong team mensen om zich heen zette hij een modern en goed uitgerust machinepark neer. Hierdoor kunnen klanten nog beter en sneller geholpen worden.

EMB Metaalbewerking werkt met praktisch alle verspaanbare materialen, er wordt regelmatig RVS, staal en aluminium bewerkt, maar ook kunststofbewerking behoort tot de mogelijkheden.

Enkel-stuks is een specialiteit, maar daarnaast heeft EMB ook voldoende capaciteit om het product in serie te maken. Meedenken om samen met de klant tot een nieuw product te komen, is de uitdaging van ons vak.

Onze specialiteiten zijn het lassen van staal, RVS, aluminium. Het knippen en zetten, constructiewerk, CNC draaien, boren en frezen, draaien doorsnede 800 mm, automatisch zagen doorsnede 300 mm, maar ook machinebouw behoort tot de mogelijkheden.

Nieuwsberichten van EMB Metaalbewerking B.V.« terug naar de vorige pagina

Contactgegevens
EMB Metaalbewerking B.V.
Gerrit Esselink
Molenveld 34
7245 CA Laren
0573 401190
www.emb.nu
Neem contact met ons op
Delen
Agenda