Dondertman Administraties

Dondertman Administraties

De klantenkring van Dondertman Administraties bestaat uit bedrijven in het MKB, stichtingen en vermogende particulieren.

De werkzaamheden die hij verricht bestaat uit verzorgen van:

  • financiĆ«le administraties
  • inrichtings- als deponeringsjaarrekeningen
  • prognoses en liquiditeitsbegrotingen
  • aangiftes omzetbelasting
  • aangiftes inkomstenbelasting
  • aangiftes vennootschapsbelasting

De verzorging van de salarisadministraties en aangiftes loonheffingen besteedt hij uit aan BDO

Voorts verstrekt hij bedrijfseconomische en fiscale adviezen.


Dondertman Administraties heeft een eigen omgeving bij Twinfield, de grootste in online boekhoudsoftware, waar zowel administraties in hangen van klanten die het geheel uitbesteden als van klanten die grotendeels zelf de administratie bijhouden. Klanten kunnen daarvoor een korte training bij Twinfield volgen. Twinfield behoort tot de modernste boekhoudsoftware. Door de online software is hij altijd verzekerd van de meest recente versie en van back-up.

De werkzaamheden worden per maand gedeclareerd met duidelijke specificaties. Het uurtarief hangt mede af van de moeilijkheidsgraad van de werkzaamheden.

Jan Dondertman is na zijn HAVO in 1976 gaan werken voor Walgemoed Accountants en Adviseurs in Zutphen en is hij afgestudeerd als AA-accountant. Vanaf 2000 is het kantoor opgegaan in BDO CampsObers. Begin 2008 startte hij met Dondertman Administraties en is hij zich gaan toeleggen op het verzorgen van administraties, jaarrekeningen en fiscale aangiftes aan met name dienstverlenende sector en in het bijzonder advocatenkantoren. Sinds 1 mei 2009 doet hij dit fulltime.

In de jaren 2007 tot en met 2009 heeft hij zich gespecialiseerd in de belastingwetgeving en sinds september 2009 is hij ingeschreven als CB- belastingadviseur bij Register Belastingadviseurs (RB). RB is een beroepsvereniging van belastingadviseurs met ca 7400 leden die sinds 1956 bestaat. Leden van RB zijn veelal (zelfstandig) werkzaam voor het midden- en kleinbedrijf of de vermogende particulier. Zij hebben de opleiding Nederlandse Federatie Belastingadviseurs, CB-belastingadviseur (beiden posthbo-niveau) of de opleiding CB-belastingconsulent (hbo-niveau) voltooid, dan wel een andere relevante opleiding gevolgd, vaak aangevuld met praktijkervaring.

Nieuwsberichten van Dondertman Administraties« terug naar de vorige pagina

Contactgegevens
Dondertman Administraties
Jan Dondertman
Tunnelweg 2
7245 SX Laren
06-10699182
www.dondertman-administraties.nl
Neem contact met ons op
Er is geen email adres bekend bij ons, gebruik bovenstaande gegevens om contact op te nemen.
Delen
Agenda