Dijkerman & Lammers B.V.

Dijkerman & Lammers B.V.

Dijkerman & Lammers Installatietechniek is een totaalinstallateur op het gebied van gas, water,sanitair, elektra, verwarming, dak- en zinkwerk, klimaat en zonne-energie

Al meer dan 100 jaar verzorgen wij het installatiewerk voor particulieren, bedrijven, aannemers en instellingen en verlenen wij de service die u mag verwachten van een erkend installatiebedrijf.

Wij verzorgen service- en onderhoudsabonnementen voor uw gasapparatuur en in geval van storing kunt u altijd een beroep doen op onze 24 uur servicedienst.

Ook op het gebied van duurzame energie volgen wij de laatste ontwikkelingen. Meer weten over zonnepanelen? Wij informeren u graag.

Dijkerman & Lammers is lid van de brancheorganisatie Uneto-VNI,  Abel & Co en is een erkend leerbedrijf voor jonge technici.

Voor de keuze van uw nieuwe badkamer maken wij gebruik en goed gesorteerde sanitairshowrooms van onze leveranciers in de omgeving.

Naast koop bieden wij ook de mogelijkheid om uw CV-ketel te huren. Onze medewerkers vertellen u graag meer over de diverse mogelijkheden.

Nieuwsberichten van Dijkerman & Lammers B.V.« terug naar de vorige pagina

Contactgegevens
Dijkerman & Lammers B.V.
Gerrit Dijkerman
Aalsvoort 41
7245 MA Lochem
0573 251008
www.dijkerman-lammers.nl
Neem contact met ons op
Er is geen email adres bekend bij ons, gebruik bovenstaande gegevens om contact op te nemen.
Delen
Agenda