Croes Connectivity

Croes Connectivity

Wij houden ons bezig met communicatieverbindingen, zoals netwerken, telecommunicatie, camerasystemen en toegangscontrole. Daarbij gebruiken wij hoogwaardige en duurzame technologie, zoals Machine Vision.
Onder deze dienst biedt Croes Connectivity ook een unieke applicatie voor industriële optische analyse, de Optical Analyser (OPTAN®). Deze door ons zélf ontworpen combinatie van camera en software stelt u in staat om de kwaliteit en de kwantiteit van uw producten volledig geautomatiseerd te controleren. Dit is splinternieuwe, maar inmiddels bewezen technologie.
Zo blijven wij voortdurend op zoek naar nieuwe toepassingen voor het MKB en de industrie. Servicegerichtheid staat hierbij hoog op de agenda. Wij verdiepen ons in de specifieke wensen en behoeften van onze opdrachtgevers.

Croes Connectivity levert, installeert en onderhoudt alle mogelijke netwerken op het gebied van:
Gecertificeerde glasvezelnetwerken (single en multi mode, fibre blown)
Telefooncentrales (analoog, ISDN en VOIP)
Portofoons en mobilofoons: ICOM (niet vergunningvrij) en COBRA (vergunningvrij, wordt veel gebruikt voor BHV)
Internettoegang (ADSL en UMTS)
Computernetwerken via koper- of glasvezelverbindingen of draadloos
Ontwerp, installatie en onderhoud van PLC-besturingen
Beveiliging door camerabewaking en toegangscontrole

Croes Connectivity is specialist op het gebied van camerasystemen voor de controle en beveiliging van uw producten, gebouwen en terreinen. Met de techniek worden personen, objecten en producten contactloos op één of meerdere punten geïnspecteerd en gecontroleerd. De mogelijkheden variëren van digitaal tot infrarood, van thermische camera’s tot netwerkcamera’s. Zo kunnen - bijvoorbeeld via contourbewaking - fouten in producten direct én automatisch uit de productielijn worden gehaald. Snel ingrijpen als er iets misgaat levert dan al snel een aanzienlijke kostenbesparing op! Ook voor barcodeherkenning, kentekenregistratie, de toegangscontrole van uw bedrijf en intercomsystemen bent u bij ons aan het juiste adres.

Naast een deskundig advies kunt u van ons heldere afspraken en een betrouwbare installatie en service verwachten. Bel ons voor een vrijblijvende afspraak!

Nieuwsberichten van Croes Connectivity« terug naar de vorige pagina

Contactgegevens
Croes Connectivity
Michel en Antwanette Croes
Rengersweg 25
7245 NA Laren
0573 459999
www.croesconnectivity.nl
Neem contact met ons op
Er is geen email adres bekend bij ons, gebruik bovenstaande gegevens om contact op te nemen.
Delen
Agenda