Business Glass

Business Glass

De awards van BUSINESS GLASS worden ontworpen door Ronald van de Grift en Janet van der Laan. Elk ontwerp is uniek en handgemaakt van glas, kristal, metaal of natuursteen. Een op maat gemaakt exemplaar, maar ook een exclusieve serie is mogelijk. De 100%NL awards, de Philips Simplicity award, De Heineken Idea Contest Awards, De FloraHolland Tulp award, de Zuid Hollandprijs zijn enkele produkten die door Business Glass geleverd zijn.

De awards worden uitgereikt in binnen- en buitenland, door opdrachtgevers uit alle sectoren waaronder banken, omroepen, multinationals, overheidsinstellingen maar ook bedrijven uit het MKB.

 Creativiteit, gedrevenheid en vakmanschap,  maken het verschil.

Uw idee uitgevoerd in exclusief materiaal en een fraaie vorm geeft de gelegenheid een extra dimensie.

 Award of bokaal, tombstone, trofee of prijs: Business Glass levert een uitmuntende kwaliteit voor een concurrerende prijs.

 Business Glass bestaat sinds 1990. De ontwerpen komen in samenspraak met de opdrachtgever tot stand. Voor iedere opdrachtgever, voor ieder evenement, wordt een uniek ontwerp gemaakt. Een ontwerp voor één enkel exclusief exemplaar, maar ook  voor serieproducten.

De ontwerpen zijn gebaseerd op de specifieke wensen van de opdrachtgever en komen tot stand door toepassing van ambachtelijke technieken. Ook worden er ontwerpen voor 3D lasergeschenken van optisch glas gemaakt. Met de exclusieve uitstraling van het ontwerp  geeft u blijk van een bijzondere waardering voor de ontvanger.

De Awards en exclusieve relatiegeschenken worden in eigen beheer, met de hand gemaakt.

Nieuwsberichten van Business Glass« terug naar de vorige pagina

Contactgegevens
Business Glass
Ronald van de Grift
Holterweg 30
7245 SC Laren
0573 401095
www.bugl.nl
Neem contact met ons op
Er is geen email adres bekend bij ons, gebruik bovenstaande gegevens om contact op te nemen.
Delen
Agenda