Supermarkt Beuzel B.V.

Supermarkt Beuzel B.V.

In het hartje van Laren vind u een uniek concept. Onder één dak bevindt zich een Plus supermarkt, DA-drogist, Marskramer, slijterij en een TNT-post servicepunt. In de overdekte parkeergarage is het mogelijk om de auto te parkeren.

Van maandag tot en met zaterdag staan onze medewerkers voor u klaar om u van dienst te kunnen zijn.

In de Plus supermarkt kunt u terecht voor de dagelijkse boodschappen en de beste versartikelen. Ook heeft Plus regelmatig leuke spaaracties zoals het sparen van voetbalplaatjes of voor gratis artikelen. Nieuw is de sapmachine waarmee u zelf sinaasappelen kunt persen tot een versgeperste jus d’orange.

Bij de DA drogist kunnen onze gediplomeerde medewerkers u alles vertellen over de zelfzorggeneesmiddelen, vitamines en verzorgingsproducten. Ook kunt u er terecht voor een cadeautje.

Bij de Marskramer vind u een ruim aanbod aan huishoudelijke artikelen, speelgoed, wenskaarten en ook bent u hier voor een cadeautje aan het juiste adres.

Op het TNT-post servicepunt wordt u geholpen met het verzenden van poststukken, beltegoed, cartridges voor de printer en de verkoop van staatsloten. Het is mogelijk om in de winkel de OV-chipkaart op te laden.

Verder kunt u in de winkel terecht met uw stoomgoed, fotowerk en is er een geldautomaat voor het pinnen van geld. Daarnaast is er de mogelijkheid tot het laten maken van officiële pasfoto’s. Kortom een winkel met vele mogelijkheden!

Nieuwsberichten van Supermarkt Beuzel B.V.« terug naar de vorige pagina

Contactgegevens
Supermarkt Beuzel B.V.
Theo Beuzel
Holterweg 10
7245 AM Laren
0573 401715
www.plus.nl/supermarkten/laren-gld-_plus-beuzel_136
Neem contact met ons op
Er is geen email adres bekend bij ons, gebruik bovenstaande gegevens om contact op te nemen.
Delen
Agenda