BAS Ballonvaarten BV

BAS Ballonvaarten BV

BAS Ballonvaarten B.V. is een rijkserkend en professioneel ballonvaart bedrijf dat sinds 2003 al vele duizenden particulieren en bedrijven een onvergetelijke avontuur heeft mogen bezorgen.

Wij zijn lid van de belangrijkste branche organisaties als de PBN (Professionele Ballonvaarders Nederland) KNVvL en BBAC.

Opstapplaatsen in heel Nederland.

Onze vertrekplaatsen voor het maken van een ballonvaart zijn o.a. Laren (gem Lochem) AlmeloApeldoornArnhemAmersfoortBredaDen BoschDeventerDoetinchemEindhovenEmmenHouten,JoureMaastrichtNieuwegeinNijmegenNijverdalOldenzaalOmmenRijssenTilburg,  UtrechtVeenendaalZutphen  Zwolle Zeeland en vele andere.
Maar ook met een "volle mand" vanaf een locatie door u aan te wijzen bijvoorbeeld een ballonvaart vanaf uw eigen woonplaats.

Ruime manden en verschillende luchtballonnen.

Bij BAS Ballonvaarten B.V. varen we met extra ruime manden met verhoogde randen zodat iedereen bij ons aan "het raam" kan staan en veilig van de ballonvaart kan genieten.

Wij hebben verschillende luchtballonnen variërend van 2 t/m 20 personen.

Ook is het ook mogelijk om met grote groepen t/m 250 personen een ballontocht te maken bijvoorbeeld voor een avontuurlijk bedrijfsfeest of personeelsfeest.

Luchtballon Restaurant.

BAS Ballonvaarten beschikt over het enige luchtballon restaurant in de wereld! We hebben samen met Cameron Balloons (Wereld marktleider) een luchtballon ontwikkeld met een katrol systeem waarbij er gerechten omhoog kunnen worden gehezen, deze gerechten worden bereid in de hitte van de hetelucht in de ballon.

Deze top gerechten worden door vrouwelijke meesterkok Angelique Schmeinck bereid.

Nieuwsberichten van BAS Ballonvaarten BV« terug naar de vorige pagina

Contactgegevens
BAS Ballonvaarten BV

Verwoldseweg 26
7245 VW Laren
0573 401826
www.basballonvaart.nl
Neem contact met ons op
Er is geen email adres bekend bij ons, gebruik bovenstaande gegevens om contact op te nemen.
Delen
Agenda