Wereldbakker Wijnand

Wereldbakker Wijnand

Vers van het land, eerlijk bereid en puur van smaak. Of het nu gaat om Robuuste broodsoorten, fijn banket of een bijzonder verpakt relatiegeschenk als de  streekeigen Krentenwegge. U proeft meteen waar Bakker Wijnand bekend om staat: een klassieke bereiding op z’n Achterhoeks met verrassende smaakcombinaties bedacht door de bakkers zelf.

Puur, Bakker Wijnand gelooft in de kracht van verse zelf gemaakte producten. Puur betekent meer smaak. In deze winkel vindt u dus geen kant-en-klare taartbodems en zien de home made gebaksschelpen er allemaal anders uit.Het seizoen is de inspiratiebron voor een snel wisselend assortiment. De bakkers bedenken iedere keer iets nieuws, zoals aspergebrood in het voorjaar, een frambozengebakje in de zomer, verse appelen in de taartjes van het najaar en chocolade en noten in de winter. Die ambachtelijke bereiding geldt zowel voor de regionale specialiteiten als het Pieterpadtaartje en de Loarnse Stoete, als voor de internationale toppers Amerikaanse Brownies en Zweedse crackers.

Eigen Tarwe, Elk jaar verbouwt de Larense bakker een paar hectare tarwe: zo van het land naar Bakker Wijnand! Iedere week wordt in de Bathmense Korenmolen een deel van de oogstvoorraad op natuursteen gemalen.De hele graankorrel wordt gebruikt en dat is bijzonder. Fabrieken gebruiken een andere werkwijze om de houdbaarheid van het meel-bloem te vergroten en verschillende meelsoorten mengen om de kwaliteit constant op hetzelfde niveau te houden. Daar is ook niks mis mee. Maar met zijn eigen graan heeft Bakker Wijnand de mogelijkheid te kiezen voor 100% puur meel.

Wereldbakker, Dat Wereldbakker Wijnand veel kennis heeft opgedaan in de Verenigde Staten en Australië is nog steeds te merken. Hij heeft er zijn passie voor internationale recepten aan overgehouden.

Nieuwsberichten van Wereldbakker Wijnand« terug naar de vorige pagina

Contactgegevens
Wereldbakker Wijnand
Wijnand Stegeman
Huenderstraat 2
7245 BJ Laren
0573 401339
www.wereldbakkerwijnand.nl
Neem contact met ons op
Er is geen email adres bekend bij ons, gebruik bovenstaande gegevens om contact op te nemen.
Delen
Agenda