Almat B.V.

Almat B.V.

Almat Laren is uw partner voor de verkoop, de verhuur, het onderhoud en de reparatie van uw machine. Service, een goede prijs- en kwaliteitsverhouding, innovatie, transparantie en betrokkenheid zijn voor ons bedrijf de belangrijke speerpunten.

Als VCA-CUVM gecertificeerd bedrijf bieden wij de mogelijkheid om al uw machines op het gebied van veiligheid jaarlijks VA-keur te keuren. Ook binnen ons bedrijf hechten wij veel waarde aan veiligheid, al onze uitvoerende werknemers zijn minimaal VCA* gecertificeerd. Ook maatschappelijke betrokkenheid is voor ons belangrijk. Daarom sponsoren wij zowel regionaal als landelijk diverse verenigingen en stichtingen. Maar het allerbelangrijkste vinden wij dat u, als klant, goed wordt geholpen en dat u tevreden bent over ons bedrijf. Daarnaast vinden wij het van belang dat u al onze diensten en ons personeel leert kennen.

Industrie:
Binnen onze industrietak kunt u kiezen voor grondverzet en industrieel. Wij verkopen, verhuren, onderhouden en repareren een ruime keuze grondverzet- en industriële machines. Jeroen, Fred of Fons helpt u graag de juiste machine te kiezen.

Groentechniek:
Voor zowel particulieren als voor bedrijven kunnen wij u de juiste Groentechniek machine leveren. Tevens kunnen wij het onderhoud en eventuele reparatie van uw machine, in onze werkplaats of met behulp van de servicebus op locatie, verzorgen. Wilco, Dinant, Andre, Nino of Bart helpt u graag verder.

Landbouw:
Verreikers, shovels, heftrucks, reinigingstechnieken en voorzetapparatuur bij ons kunt u terecht voor een breed scala aan machines geschikt voor de landbouw. Wij zijn dealer van o.a. Karcher en Gehl. 

Verhuur:
Wij beschikken over een ruim assortiment verhuurmachines. Een groot deel kunt u al huren vanaf 2 uur per dag. Daarnaast kunnen wij voor (grote) concerten en festivals het gehele machinepark leveren.

Volg ons ook op facebook via /almatlaren

Nieuwsberichten van Almat B.V.« terug naar de vorige pagina

Contactgegevens
Almat B.V.
Gerko Roekevisch
Stoomdijk 13-15
7245 PN Laren
0573 448080
www.almatlaren.nl
Neem contact met ons op
Delen
Agenda