604
Worden jullie Zora's nieuwe familie?

Worden jullie Zora's nieuwe familie?

geplaatst op 14-10-2018 door Redactieteam Laren Gelderland

Sinds 7 september is de Belgische Zora in Nederland, om hier een jaar hier naar school te gaan en bij een Nederlandse familie te wonen. Zora is 17 jaar en komt uit Brussel. Haar moedertaal is Frans, maar zij spreekt al een aardig woordje Nederlands.

Direct na haar aankomst hier, is Zora begonnen in 5 VWO van het Staring College in Lochem. Verder is zij ook al  begonnen met sporten: zij hockeyt bij de Lochemse Hockey Club.

Zora is een vrolijke, actieve meid met een goed gevoel voor humor, die er graag op uit trekt. Ze is dol op sporten en tal van andere activiteiten, en zal niet gauw nee zeggen tegen een nieuwe ervaring. Naast sporten –behalve hockey doet zij aan zwemmen wanneer het kan- speelt Zora graag piano en is ze dol op toneel. Verder vindt ze scouting heel leuk.

 

Zij heeft bij een tijdelijk gastgezin al een goede start gekregen voor haar uitwisselingsjaar. Nu is AFS op zoek naar een gezin dat haar gedurende langere tijd (het liefst de rest van dit schooljaar) een thuis kan en wil geven. AFS is een organisatie die internationale, interculturele uitwisselingen voor jongeren verzorgd. Tijdens zo’n uitwisseling, begeleiden vrijwilligers van AFS Nederland de studenten en hun gastfamilies.

Nieuwsgierig geworden? En wilt u graag kennis maken met Zora? Kijk eens op www.afs.nl. Of bel met onze regiocoördinator Anouk Vunderink: 06 15608020, of neem direct contact op met AFS Nederland: 085 0471524

comments powered by Disqus
Super SnackAirco HarkinkReneBrunsAdvertentieBranjiBranji