526
Witkampers 90 jaar jubileum

Witkampers 90 jaar jubileum

geplaatst op 20-06-2019 door Redactieteam Laren Gelderland

Op zondag 1 september is het 90 jaar geleden, dat voetbalvereniging Witkampers is opgericht. Ter gelegenheid daarvan is er op zaterdag 31 augustus een groot feest voor alle leden, jeugdleden, begeleiders, vrijwilligers, vrienden, sponsoren en supporters. Er is een doorlopend programma voor jong en oud: vanaf 10 uur ’s morgens tot 1 uur ’s avonds laat. Het wordt een groot tentfeest voor de hele Witkampers familie: en daar hoort iedereen bij!

Een jubileumcommissie is al een half jaar bezig met het uitdenken van een geschikte vorm. “Opdracht was om een gepaste viering te organiseren, 90  is een tussenjaar. Voor het eeuwfeest wordt er groter uitgepakt.” aldus een commissielid.

In de ochtend is er een uitdagend, op voetbal georiënteerd spelcircuit  voor de pupillen. Elk team neemt deel met de eigen begeleiders. Ook is er extra begeleiding aanwezig. Centraal staat baltechniek en trucjes met de bal. Ook is er een show door balkunstenaars, die later de jeugd zal helpen het ook te leren. Het wedstrijd element wordt niet vergeten.

In de middag een soortgelijk programma toegespitst voor de junioren tot onder de 17 jaar en het G-team. De organisatie hoopt met dit programma iets moois in huis gehaald te hebben, wat, naast de deelname voor de jeugd heel leuk is, maar ook voor ouders en belangstellenden, leuk is om naar te kijken.

Aan het begin van de avond een bijeenkomst voor sponsoren, die de Witkampers al zoveel jaren ondersteunen en het voor een groot deel mogelijk maken de kosten op de exploitatie de drukken.

Daarna barst vanaf 8 uur het feest los in een groot tentfeest voor iedereen die betrokken is bij de Witkampers. Voor de ouderen is er een kleine tent met gelegenheid om te zitten, bij gepaste muziek. In de grote tent gaat het los met de “nieuwe” Trainband. En er is een speciaal optreden van de Witkampers band. Want je moet niet denken, dat  Witkampers alleen maar kunnen voetballen! Rondom de blokhutten wordt het sfeervol ingericht.

Naast een drankje is er ook, voor wie dat wil, wat te eten. Het feest krijgt de sfeer van een groot tuinfeest met allemaal feestgangers die zich, op welke manier dan ook, verbonden voelen met de Witkampers. Dus zaterdag 31 augustus alvast vrij houden.

comments powered by Disqus
BranjiBranjiDe Fabriek MuurstickersDijkermanGoossensBranji