538
Winterwandeltochten 7 november

Winterwandeltochten 7 november

geplaatst op 03-11-2021 door Redactieteam Laren Gelderland

De Stichting Wandel Dorp Laren (WDL) heeft voor zondag 7 november 4 wandeltochten op haar programma staan. Er kan gestart worden vanaf de Steffenmanege aan de Verwoldseweg 26a in Laren.

Nadat WDL twee jaar geleden voor het eerst een Winterwandeltocht hield in Laren, zijn er na een jaar van afwezigheid (Corona) weer prachtige tochten door de routecommissie uitgezet. De deelnemers aan de afstanden 15 en 25 kilometer mogen tussen negen en elf uur starten en de wandelaars die de afstand vijf of tien kilometer verkiezen mogen vanaf tien tot twaalf uur aan hun wandeling beginnen.

Basisschool leerlingen mogen gratis aan het evenement deelnemen. De overige wandelaars betalen vier euro en omdat de tocht onder auspiciën van de KNWB staat, krijgen leden van deze bond een euro korting. Onderweg zijn er behalve op de vijf kilometer pauzepunten. Mochten er zich onderweg calamiteiten voordoen dan heeft de organisatie de mogelijkheid, dankzij  de gesponsorde terreinwagen van de firma Almat om op de kleinste paadjes bij de deelnemers te komen met de Larense EHBO mensen.

Info kan men verkrijgen bij Netty Boers netty.boers-hissink@kpnmail.nl of bij Jan Eggink janendinie@kpnmail.nl

comments powered by Disqus
BranjiBranjiSuper SnackBranjiBranjiDeKortesWoonsfeer
Delen
Zoeken
Laden
Gerelateerde berichten
BranjiBranjiSuper SnackBranjiBranjiDeKortesWoonsfeer