690
Wat vind jij belangrijk in je vrije tijd?

Wat vind jij belangrijk in je vrije tijd?

geplaatst op 30-10-2019 door Redactieteam Laren Gelderland

Ben jij tussen de 12 en 23 jaar en woon je in de gemeente Lochem? Wil je de gemeente laten weten wat jij belangrijk vindt in je vrije tijd? Vul dan de vragenlijst in en laat je stem horen! Er worden 10 bonnen van € 25 verloot onder de inzenders, dus doe mee en win!

De gemeente wil graag weten hoe jongeren in de hele gemeente Lochem hun vrije tijd besteden. Wat vind jij belangrijk en zou je misschien hulp willen bij het organiseren van activiteiten. Alle jongeren tussen de 12 en 23 jaar krijgen de kans een online vragenlijst in te vullen via www.lochem.nl/jongerenwerk.

Nieuwe activiteiten

De reden waarom wij dit doen is dat we nieuwe plannen voor vrijetijdsbesteding zoveel mogelijk willen afstemmen op waar jongeren behoefte aan hebben. Daarom is het belangrijk dat zoveel mogelijk jongeren de vragenlijst invullen.

Brief thuis, vragenlijst online

De gemeente Lochem heeft aan een externe partij gevraagd dit onderzoek uit te voeren. Jongeren die de vragenlijst invullen, kunnen ook nog meepraten over de uitkomsten tijdens een jongerenbijeenkomst met de gemeente in het najaar. Binnenkort worden hiervoor brieven verstuurd naar de jongeren en ouders in onze gemeente.

Toestemming

Ben je onder de 16 jaar? Vraag dan eerst aan je ouders of verzorgers of ze je toestemming willen geven om de vragenlijst in te vullen.

comments powered by Disqus
BranjiBranjiBranjiBranjiSuper SnackBranji