487
Waaraan heeft u behoefte als mantelzorger of vrijwilliger?

Waaraan heeft u behoefte als mantelzorger of vrijwilliger?

geplaatst op 14-10-2018 door Redactieteam Laren Gelderland

Vanaf donderdag 11 oktober kunnen deelnemers aan het digitaal inwonerpanel ‘Lochem Spreekt’ hun mening geven over het doen van vrijwilligerswerk en het zorgen voor een familielid of goede bekende (mantelzorg). Online kunnen zij een vragenlijst over dit onderwerp invullen.

De gemeente wil inwoners die zorgen voor een familielid of goede bekende zo goed mogelijk ondersteunen. Daarvoor is het belangrijk te weten welke behoefte er is aan hulp en ondersteuning zodat mensen deze zorg kunnen volhouden. De uitkomsten van dit onderzoek worden gebruikt voor nieuw beleid. Daarin komt te staan hoe de gemeente vrijwilligers en mantelzorgers ondersteunt.

Ook meedoen?
Iedereen vanaf 16 jaar die in onze gemeente woont, werkt en/of onderneemt, kan meedoen aan Lochem Spreekt. Hoe meer mensen meedoen, hoe beter!

  • Ga naar www.lochemspreekt.nl
  • Meld u gratis aan
  • U ontvangt een e-mail zodra er een onderzoek start.  

Ook als u geen vrijwilligerswerk doet of zorg verleent aan een familielid of goede bekende, zijn wij zeer geïnteresseerd in uw mening.

Hoe werkt het?
Als u zich heeft aangemeld op www.lochemspreekt.nl, dan ontvangt u binnen enkele dagen een e-mail met een link naar het onderzoek. Als panellid ontvangt u gemiddeld 4 keer per jaar een korte online vragenlijst. Invullen gaat eenvoudig en kost u per keer ongeveer 5 tot 10 minuten. Per keer beslist u of u wilt meedoen. U ontvangt altijd als eerste de uitkomsten van het onderzoek per e-mail, en u hoort wat de gemeente daarmee doet.

comments powered by Disqus
BranjiSuper SnackAirco HarkinkBranjiBranjiDijkerman