1125
Vrijwilligersacademie zet kennis aan de weg

Vrijwilligersacademie zet kennis aan de weg

geplaatst op 03-02-2019 door Redactieteam Laren Gelderland

Een nieuw fris en onbeschreven jaar! Met wederom een interessant aanbod vanuit de Vrijwilligersacademie. Gratis en voor niets voor iedereen die zich wel eens voor een ander inzet zonder daar iets voor terug te verwachten. Op een school, een club, vereniging of in de buurt. Maar ook voor de mensen die lid zijn van een vereniging, club of stichting. Inschrijven kan via de vrijwilligersacademie op www.vrijwilligerscentrale.nl

Wat regel ik bij de notaris… Suf? Nee, handig! Begin februari geeft de energieke Daan Siebelink van Tap en van Hoff notarissen informatie over een aantal persoonlijke juridische zaken zoals nalatenschap (“waarom duurt dat zo lang?”), levenstestamenten (“wat als ik niet meer bekwaam ben?”), fiscaliteit (“wat mag je schenken?”) of geregistreerd partnerschap (“wat als mijn relatie stopt”). Daan beantwoord heel graag jouw vragen maar geeft ook informatie waarvan je nooit wist dat dat je dat miste! De presentatie is op dinsdag 5 februari van 19.00 - 22.00 uur in Laren.

Weg met de rode vlekken in je nek! Christy Hogeweg zorgt dat jij jezelf makkelijker kunt presenteren want: presenteren kun je leren. Niet langer met knikkende knieën voor een (school)presentatie of het geven van speech of voorlichting. Onderwerpen zoals non-verbale communicatie, voorbereiding, hulpmiddelen en jezelf als instrument komen aan bod. De training is op woensdag 20 februari van 19.00 - 21.30 uur in Lochem.

Altijd en overal handig: iets weten over wat te doen bij ongelukken. Daarom is er een introductiecursus EHBO waarin Gert Wenning en Richard Brugman je een eerste uitleg en handvatten geven. Tevens een prima manier om eens te kijken of je een heus EHBO diploma wilt halen. De introductie wordt gegeven op donderdag 21 februari van 19.30-21.30 uur in Eefde.              

Geef je op bij de vrijwilligersacademie via www.vrijwilligerscentralelochem.nl. Wees er snel bij want voor een aantal workshops of trainingen zijn de plaatsen beperkt. Wil je op de hoogte blijven van het meest recente aanbod van de vrijwilligersacademie? Volg dan de facebookpagina van de Vrijwilligerscentrale van de gemeente Lochem.

comments powered by Disqus
BranjiBranjiBranjiGoossensDijkermanAirco Harkink