1172
Update Ondernemershuis Laren

Update Ondernemershuis Laren

geplaatst op 06-01-2021 door Redactieteam Laren Gelderland

De bouw van het Ondernemershuis aan de Deventerweg in Laren vordert gestaag. Het Ondernemershuis heeft straks 10 kantoorruimtes en een aantal flexplekken voor ZZP’ers en kleine bedrijven. De kantoren kennen een hoog afwerkingsniveau en de huurprijzen zijn all-in. Het streven is dat in april de eerste huurders hun intrek kunnen nemen.

De Stichting Ondernemershuis Laren heeft begin december een presentatie gegeven aan belangstellenden. Vanuit de groep belangstellenden hebben al een aantal ondernemingen toegezegd hun intrek te zullen nemen in het Ondernemershuis. De Stichting begint nu met de werving van nieuwe gebruikers. De initiatiefnemers willen vanzelfsprekend graag met een vol Ondernemershuis van start. Heb je hiervoor belangstelling of ken je een ondernemer die nu nog vanuit huis werkt?
Neem dan contact op met Andre Lobbert (andre@lobbertlaren.nl of 06-51 58 97 19) of Richard Buitink (richardbuitink@outlook.com of 06-10 90 55 16).

Meer informatie over de achtergronden van het ondernemershuis zijn te lezen in de laatste editie van Laren!Magazine Het artikel is te vinden op pagina 32.

comments powered by Disqus
Super SnackBranjiBranjiGoossensReneBrunsAirco Harkink