2377
Tweede editie GDFestival wordt overweldigend

Tweede editie GDFestival wordt overweldigend

geplaatst op 07-06-2017 door Redactieteam Laren Gelderland

Na een succesvol eerste jaar vindt op zaterdag 24 juni aanstaande de tweede editie van het GDFestival plaats. De organisatie heeft voor dit jaar nog meer artiesten, acts, eetmogelijkheden en kinderactiviteiten weten te boeken en zet hiermee in op een breed publiek. Het weiland aan de Zutphenseweg achter Slootsmid in Laren GLD wordt omgebouwd tot een gezellig festivalterrein en is op 24 juni geopend van 14.00 uur ’s middags tot 1.00 uur ’s nachts.

Artiesten & Acts
Om 15.00 uur start de band DareDevils met een spectaculaire show voor jong en oud. Wees er dus vroeg bij! Tussendoor speelt Mark Willems lekkere deuntjes op zijn gitaar. Tijdens het avondprogramma komen liefhebbers van rockmuziek goed aan hun trekken met The Heinoos. Coverband Livin’ Room speelt in de avond voor ieder wat wils. Ook biedt het GDFestival plaats voor lokaal talent. Op een eigen podium zullen vanaf 14.00 uur ’s middags, de hele dag en avond, maar liefst acht lokale acts, waaronder DJ’s, zangers en bands, optreden! Het DJ-duo The Allstarz sluit de nacht midden op het festivalterrein knallend af!

Eetmogelijkheden
Dit jaar verzorgt Aris Frieterie de frietjes en snacks. Maar het GDFestival biedt meer dan een lekkere vette hap. Wereldbakker Wijnand, Keurslager van de Pol en Kookkunsten van Diana Wesseldijk maken speciaal voor het festival gevarieerd, uniek festivalfood. Voor een zelfgemaakt bolletje ijs kunnen de festivalgangers terecht bij Dieks IJssalon.

Dochterens Schoolplein
Speciaal voor de jeugd heeft het GDFestival het Dochterens Schoolplein nieuw leven ingeblazen, met kinderspelen, vogelschieten, een springkussen, een opblaasbaar voetbalveld en een strand annex zandbak! Daarnaast is de Speel-O-Theek uit Laren aanwezig om de kinderen te schminken en kan er worden geknutseld met hout met Nicolette Klein Brinke van Houten kado & zo.

Relaxen dus?
Jazeker! Geniet van een cocktail in de hangmat, proef een wijntje van Wijngaard de Braoke of kom chillen bij het kampvuur. Ben je liever actief bezig, waag dan een poging bij het vogelschieten. Je kan natuurlijk ook volledig losgaan op de dansvloer bij de vele artiesten. Om even bij te tanken zijn er voldoende bars en kan je voor een gevarieerde hap terecht bij de Larense ondernemers. Het terrein is ingericht voor alle weersomstandigheden, dus een buitje zal de festivalsfeer niet bederven!

Kaart kopen!
Voor € 12,- kan je de hele dag het festivalterrein op en af, en deelnemen aan alle activiteiten. Jongeren (13 t/m 17 jaar) betalen slechts € 6,- en voor kinderen t/m 12 jaar is de entree zelfs gratis. Uiteraard kan je aan de kassa op het terrein een kaartje kopen. Het GDFestival biedt echter ook de mogelijkheid om t/m vrijdag 23 juni kaarten met korting in de voorverkoop te kopen via www.gdfestival.nl/tickets (alleen tickets voor volwassenen), bij Plus Beuzel in Laren of bij Restaurant De Babbelaer in Lochem.

Altijd al in een Porsche willen rijden?
Onder de volwassen bezoekers die voor 15.30 uur op het GDFestival terrein zijn wordt een rit in een Porsche verloot! De rit is voor één persoon in het bezit van een autorijbewijs en is op een zaterdagochtend onder begeleiding van de dealer van Porsche Centrum Twente.

Dus zorg dat je zaterdag 24 juni op tijd op het GDFestival bent!

Alle informatie rondom het GDFestival vindt u in onze evenementen agenda en op de website van het GDFestival 

Foto's: Julia Kappert Fotografie

comments powered by Disqus
BranjiReneBrunsBranjiAirco HarkinkBranjiBranji