416
Succesvolle deelname ponyruiters

Succesvolle deelname ponyruiters

geplaatst op 30-09-2018 door Redactieteam Laren Gelderland

Tijdens het Achterhoeks Hippisch Festijn in Varsseveld werd vandaag (zondag 30 september) voor de eerste keer een (spring)teamwedstrijd gehouden voor ponyclubs waar gestreden werd om de Ben Gilbers Bokaal Powered by Anemone. Ben Gilbers was bestuurslid en één van de drijvende krachten achter het Achterhoeks Hippisch Festijn.

Ook de St steffenrijders namen deel aan deze wedstrijd en hadden Sanne Vermeulen met Flower, Maike Woestenenk met Dimans Edward , Milou Klein Brinke met Amourrette en Justin Meurs met No Regrette op pad gestuurd en dit bleek zeer succesvol. 

In totaal 8 equipe's streden om de prijzen, 4 combinatie's die in team verband zo min mogelijk strafpunten moesten verzamelen. Als eerste leverde Sanne in haar klasse een nette foutloze ronde af, daarna deden Maike, Milou en Justin precies hetzelfde Ook de Pasruiters uit Neede hadden 4 foutloze rondes laten zien en dat betekende dat van ieder team de snelste combinatie een barrage moest rijden. Voor de St Steffenrijders was dat Sanne die met Flower een super snelle barrage reed en de combinatie van de Pasruiters met een verschil van 0.76 seconden achter zich liet! 

En zo zijn Sanne, Maike, Milou en Justin de trotse winnaars van de 1e editie van de Ben Gilbers bokaal! 
Na een mooie plechtige prijsuitreiking, het in ontvangst nemen van een super grote bokaal, een mooie deken en de hoofdprijs van maar liefst € 1000 zijn de kinderen thuis ook nog eens verwend door PSV St. Steffenrijders en genieten ze nog even na van deze geweldige sportieve dag!

comments powered by Disqus
De Fabriek MuurstickersBranjiDijkermanSuper SnackBranjiAirco Harkink