1344
Sportbeleving tijdens Sportverkiezing

Sportbeleving tijdens Sportverkiezing

geplaatst op 10-03-2019 door Redactieteam Laren Gelderland

Tijdens de Sportverkiezing op 16 maart is het mogelijk om van 18.00 tot 19.00 uur de avond sportief te beginnen. Onder leiding van fysiotherapie Veeze kun je geïnformeerd worden over blessure preventies. Met Anja Sturris van Buiten Actief kun je XCO Walking & Running ervaren. In de Beemd kun je meedoen met Aquasporten om je kracht en conditie te verbeteren in het water. Of kom Bootcampen met Rick Harmsen!

Bij Zwem- en Sportcentrum is er veel ruimte. Daarom leggen we dit jaar graag de nadruk op sportbeleving in aanloop naar de finale-avond. Harstikke leuk om mee te doen, maar ook makkelijk, omdat je vervolgens om 19.00 rustig een gratis bakje koffie, thee of ranja pakt. Vervolgens kun je de finale-avond van de sportverkiezing bijwonen die om 20.00 uur start.

Kom gezellig meedoen met uw vrienden, familie, teamgenoten of de buren. Doet u mee?

Meedoen is gratis. Aanmelden voor één workshop kan o.v.v. naam en workshop naar tomkleissen@sportraadlochem.nl. Bij de ingang van de Beemd, Zutphenseweg 110 wordt u ontvangen!

Workshop blessure preventie
Fysiotherapie Veeze legt in een presentatie uit hoe je diverse sportblessure kan voorkomen door oefeningen, het juiste schoeisel en met handige tips. Maximaal 25 deelnemers.

Workshop bootcamp 
Tijdens deze workshop train je het hele lichaam met verschillende krachtoefeningen, conditie oefeningen en is er ook speciale aandacht voor de buik en romp spieren. 

Maar ook balans en samenwerkingsopdrachten komen voorbij.  Centraal staat het plezier in sporten dus reken maar dat het een leuke training wordt. Door de vele verschillende materialen en oefeningen is het toegankelijk voor elk niveau. Doe ook mee en ervaar hoe leuk buiten sporten is! Maximaal 25 deelnemers. 

Workshop XCO Walking & Running 
Tijdens deworkshop XCO Walking & Running train je met de XCO Trainer je totale romp. Buiten dat je je lichaam aanspant om in balans te blijven, train je ook je hart-longsysteem. Je gaat door deze prettige combinatie je (weer) helemaal FIT voelen! Met dit geweldige trainingsapparaat kun je wandelen, joggen maar (op termijn) ook hardlopen! Maximaal 15 deelnemers. Neem sportkleding mee en u kunt gebruik maken van de faciliteiten bij de Beemd.

Workshop Aquasporten
Zin in een work-out om je kracht en conditie te verbeteren? Dat kan in het water! Aquasport verzekert jou van actie, snelheid, afwisseling en vooral intensief trainen met en zonder trainingsmateriaal. Verscheidene oefeningen in het recreatiebad (32 graden) bieden je alle variatie die je nodig hebt om je lijf fit te houden. Ga jij de uitdaging met jezelf aan? Maximaal 25 deelnemers. Neem zwemkleding mee en u kunt gebruik maken van de faciliteiten bij de Beemd.

De drie workshops zijn van 18.00 tot 19.00 uur op zaterdag 16 maart bij Zwem- en Sportcentrum de Beemd.  U wordt ontvangen bij de hoofdingang.

Nog meer beleving!
Een andere beleving is het stemmen op uw favoriete, sporter, team en/of Vrijwilliger v/h jaar 2018 voor de Sportverkiezing Lochem! Heeft u al gestemd? Stemmen kan via e-mail en SMS. Kijk op www.sportverkiezinglochem.nl hoe dit in zijn werking gaat. De stemming sluit op 14 maart.

U bent natuurlijk zaterdag 16 maart 2019 van harte welkom bij de prijsuitreiking in de Beemd. Vanaf 19:00 uur wordt u hartelijk ontvangen met een kopje koffie, thee of ranja, waarna om 20:00 uur het programma begint. Wel graag aanmelden via info@sportverkiezinglochem.nl


(Foto: Kristel van Dijk: Sportverkiezing 2017)

 

 

comments powered by Disqus
BranjiBranjiDeKortesWoonsfeerBranjiAdvertentieDe Fabriek Muurstickers
Delen
Zoeken
Laden
BranjiBranjiDeKortesWoonsfeerBranjiAdvertentieDe Fabriek Muurstickers