1342
Sinterklaas en zijn pieten komen dit jaar ook weer in Laren!

Sinterklaas en zijn pieten komen dit jaar ook weer in Laren!

geplaatst op 08-11-2021 door Redactieteam Laren Gelderland

Vorig jaar waren de Sint en zijn pieten even omgetoverd tot DigiSint met digipieten. Gelukkig kunnen jullie dit jaar (tenzij de maatregelen verder worden aangescherpt) wel weer “gewoon” Sinterklaas en zijn pieten begroeten. Op zaterdag 20 november vieren ze graag samen met alle kinderen de aankomst bij het Kulturhus ’t Kruispunt. Sint en de pieten slapen in de nacht ervoor in Hotel de Achterhoek en de kinderen mogen ze om half 2 ophalen aan de Huenderstraat, daarna gaat het in optocht met Apollo richting het Kulturhus.

Op zaterdag 13 november hebben Sinterklaas en zijn pieten voet op Nederlandse bodem gezet. Dit was natuurlijk allemaal te volgen op televisie. Een week later komt hij naar Laren! Sinterklaas komt dit jaar met de pieten Hugo, Paco, Diego en Carlos.  

Rond half twee mogen een aantal kinderen mee naar binnen om Sinterklaas en de pieten op te halen uit het hotel. Daarna gaat de intocht beginnen, met Apollo voorop, en de Sint in de koets. De route gaat via de Molenbeek, Veldhoenkamp, Postelstraat, Vonkertweg, Laarkamp, De Bakkerij, Kloosterweg en Verwoldseweg naar het Kulturhus, waar de stoet rond twee uur aan komt. 

Vanwege de aangescherpte corona maatregelen is het niet mogelijk een welkomstprogramma te organiseren in het Kulturhus. Voor het Kulturhus stopt de optocht. Sinterklaas zal persoonlijk de kinderen groeten. Misschien is er nog wel een verrassing….. De pieten gaan vervolgens bij de “uitgang” richting de Dorpsstraat de kinderen, namens de Ondernemers Laren, trakteren op een chocoladeletter.

Wij hopen jullie allemaal op zaterdag 20 november a.s. te zien. 

comments powered by Disqus
AdvertentieGoossensBranjiDeKortesWoonsfeerDijkermanAirco Harkink
Delen
Zoeken
Laden
Gerelateerde berichten
AdvertentieGoossensBranjiDeKortesWoonsfeerDijkermanAirco Harkink