755
Scootmobielmiddag 7 mei

Scootmobielmiddag 7 mei

geplaatst op 21-04-2019 door Redactieteam Laren Gelderland

De scootmobiel is niet meer weg te denken uit ons straatbeeld. Een handig middel om mobiel te zijn en mobiel te blijven.

Gemeente Lochem, Veilig Verkeer Nederland en Stichting Welzijn Lochem vinden het belangrijk dat gebruikers van een scootmobiel veilig en met zelfvertrouwen aan het verkeer kunnen deelnemen. Daarom organiseren wij een scootmobielmiddag.

Deze middag is ook uitermate geschikt om andere scootmobielgebruikers te ontmoeten. 

De scootmobiel is op: Dinsdag 7 mei om 13.30 uur in Stadshuus Lochem aan de Markt 3 in Lochem

Een interessante, leerzame en enerverende middag. Onder het genot van een lekkere bak koffie met een lokale versnapering krijgt u uitleg over de scootmobiel in het verkeer, controle van uw banden, oefenen met uw scootmobiel in de SWL bus en een vaardighedenparcours om met verschillende verkeerssituaties om te gaan. De ergotherapeut van Stichting Marga Klompé geeft u hierin advies en er zijn vrijwilligers aanwezig om een handje te helpen.

Komt u ook?

De scootmobielmiddag is gratis. We vragen u wel om u aan te melden, zodat we weten hoeveel mensen we kunnen verwachten.

Aanmelden doet u bij Stichting Welzijn Lochem. U kunt een mailtje te sturen aan a.israel@welzijnlochem.nl, maar u kunt ook bellen naar telefoonnummer 0573-29 70 00.

U krijgt een schriftelijke bevestiging van uw aanmelding. U kunt zich aanmelden tot 23 april 2019.

Vragen?

Heeft u vragen? Neemt u dan contact op met Anita Israel, medewerker van Stichting Welzijn Lochem. Zij is bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 9 tot 12 uur op telefoonnummer 0573-29 70 00.

We zien u graag op 7 mei!

 

comments powered by Disqus
BranjiSuper SnackBranjiAirco HarkinkGoossensReneBruns