604
Samen boksen we het voor elkaar

Samen boksen we het voor elkaar

geplaatst op 26-11-2020 door Redactieteam Laren Gelderland

Vanaf woensdag 11 november is de BOKSactie van Stichting Welzijn Lochem gestart.

In o.a. alle supermarkten in de hele gemeente Lochem kun je de BOKS met kaarten vinden. We willen met deze BOKSactie aandacht vragen voor elkaar. Door de kaart in te vullen kun je laten weten als je hulp nodig hebt, of juist graag iemand wilt helpen.

Hulp vragen kan soms best lastig zijn, maar er zijn gelukkig echt heel veel mensen die het heel fijn vinden iets voor een ander te doen. In de gemeente Lochem zijn al veel mooie initiatieven waarin we elkaar een handje helpen. Met deze actie willen we samen met de lokale initiatieven de krachten bundelen.

Door de BOKSkaart in te vullen kan je kenbaar maken wat jij zou willen én kunnen wij de juiste mensen aan elkaar koppelen. Dat doen we liefst dichtbij huis, maar soms is het fijner als er even iemand van en afstandje met je mee kan denken. Je kunt de kaart zelf invullen , maar je mag hem ook aan iemand geven die je daarmee verder helpt.

De actie zal voorlopig zeker blijven doorlopen. Wij komen graag met je in contact. Meer info over de BOKSactie kan je vinden op www.welzijnlochem.nl

comments powered by Disqus
DijkermanDeKortesWoonsfeerAdvertentieBranjiSuper SnackAirco Harkink
Delen
Zoeken
Laden
Gerelateerde berichten
DijkermanDeKortesWoonsfeerAdvertentieBranjiSuper SnackAirco Harkink