446
Rotary Lochem steekt een helpende hand uit

Rotary Lochem steekt een helpende hand uit

geplaatst op 15-03-2020 door Redactieteam Laren Gelderland

Nederland is in de ban van het Coronavirus. U zult het nieuws gevolgd hebben en kennis hebben genomen van de toenemende maatregelen. Ontwrichtend voor de samenleving als geheel, maar des te schrijnender voor ouderen en kwetsbaren. Deze durven of kunnen soms de deur niet meer uit. Behalve het sociale isolement geeft dit ook onzekerheid over het levensonderhoud. De voorraden raken op en men durft of kan niet meer zelf naar de winkel.

Voor deze mensen biedt Rotaryclub Berkel in Lochem een uitkomst. Mocht u in verband met de maatregelen niet in staat zijn om zelf boodschappen te doen of anderszins hulp nodig hebben, maar u heeft niemand in uw omgeving die u kan helpen, dan kunt u contact opnemen met Rotaryclub Berkel via coronahulp@rotaryberkel.nl of via 06-50677061 (Michel Schoneveld). Dan kijken we wat we voor u kunnen betekenen.

In overleg plannen we één of tweemaal per week een ronde, zodat we de mensen van hun noodzakelijke boodschappen kunnen voorzien. Mocht u op een ander gebied hulp nodig hebben, dan kunt u ook contact opnemen.

(Afbeelding Adobe Stock)

comments powered by Disqus
BranjiBranjiBranjiBranjiDijkermanAdvertentie