1150
Revusical

Revusical "Invidia" op de planken met ruim 60 deelnemers!

geplaatst op 14-02-2019 door Redactieteam Laren Gelderland

Er was eens... een uniek, spannend verhaal in de gedachten van Ria langeler wat inmiddels is uitgegroeid tot een ware revusical waar meer dan 60 mensen uit Laren en omgeving bij betrokken zijn. 

Deelnemers, man en vrouw, jong en oud, ervaren en minder ervaren, zullen te zien zijn in een avondvullende revusical. Het is geen musical, geen revue en geen toneelstuk. Maar een unieke combinatie daarvan, vandaar de naam revusical. Het stuk zal worden gedragen door 22 toneelspelers, 6 danseressen en 9 muzikanten en speelt zich af in een heus Western Saloon. Vanaf het eerste moment zult u worden meegenomen in het verhaal van de familie Smit. Een familie  waar haat, jaloezie, nijd en afgunst centraal staan en waar vanuit de naam "Invidia" ontstaat. Naast de nodige hilarische momenten kampt ieder familielid met zijn of haar eigen geheim. Kunt u het geheim achterhalen? En weet u wie er schuldig is aan het grootste geheim? 
Samen met de danseressen en spelers, in kenmerkende kleding en een prachtig decor, wordt het stuk muzikaal omlijst door enkele muzikanten van Livin' Room, Sing it en een drietal  blazers, om u volledig in het Western te wanen. Bent u nieuwsgierig naar beelden van deze voorbereidingen? Volg ons dan op Facebook of Instagram met de gebruikersnaam: revusicalinvidia.

De revusical "Invidia" is te zien op donderdagavond 4 april, vrijdagavond 5 april en zaterdagmiddag en - avond 6 april 2019 in 't Kulturhus te Laren. De aanvangstijden zullen zijn: 19.30 uur voor de avondvoorstelling en 13.30 uur voor de middagvoorstelling. De toegangsprijs is €15, - inclusief koffie/thee en een avondvullend programma. Na de avondvoorstellingen is er ruimte voor het napraten onder het genot van een drankje. 

De voorverkoop zal eenmalig plaatsvinden in 't Kulturhus te Laren op 15 februari 2019 van 19.00 - 20.30 uur. Mochten er naderhand nog kaarten beschikbaar zijn, dan zijn deze te koop bij 't Kulturhus. Er geldt een maximum aantal van 6 kaarten per persoon. Het toegangsbewijs dient direct te worden betaald bij afhalen. Betalen is zowel per pin als contant mogelijk. 

 

comments powered by Disqus
Super SnackBranjiDe Fabriek MuurstickersDijkermanAirco HarkinkReneBruns