555
Pannenkoekenrit met leuke kinderfietsroute

Pannenkoekenrit met leuke kinderfietsroute

geplaatst op 02-07-2019 door Redactieteam Laren Gelderland

De Pannenkoekenritten horen inmiddels bij de traditie van Toeristenbelang Laren. Elke zomer genieten velen weer op de fiets of vanuit de auto van de mooie omgeving en na afloop van een pannenkoek.

De start en de terugkomst van de fiets- en autotocht op zondag 14 juli is bij Woestenenk aan de Marsmansteeg. Daar zullen op het erf de traditionele pannenkoeken worden gebakken.

Naast de gebruikelijke fietstocht van ongeveer 40 km en autotocht van ongeveer 60 km zal er ook dit jaar een korte fietstocht zijn van ongeveer 10 kilometer. Vorig jaar is de kinderroute voor het eerst georganiseerd en dit bleek zeker voor herhaling vatbaar. We hopen dan ook nu hier weer veel gezinnen met jonge kinderen een leuke rit mee aan te bieden.

Tijdens deze tocht zullen er onderweg voor de kinderen diverse vragen te beantwoorden, raadsels op te lossen en/of opdrachtjes uit te voeren zijn waarmee een prijsje te verdienen is. Ook is er een leuke speel- en bekijkstop halverwege de tocht. Een plek waar de kinderen zich prima zullen vermaken, dus ouders, neem er ook heerlijk de tijd! En…na afloop van de rit smullen van een zelf versierde pannenkoek!

De start is vanaf Woestenenk, Marsmansteeg 2, 7245 WG Laren (Gld.)
De vertrektijden zijn van 10:00 tot 13:00 uur.

Deelname voor fietsers € 3,00 p.p. en voor auto’s € 6,00.
Gratis voor basisschoolleerlingen.

Parkeren wordt aangegeven.

Voor verdere informatie: Ida Bielderman, 0573 – 402288.

www.toeristenbelanglaren.nl

comments powered by Disqus
BranjiBranjiSuper SnackDeKortesWoonsfeerDijkermanReneBruns