484
Opruimactie weesfietsen NS station

Opruimactie weesfietsen NS station

geplaatst op 22-09-2019 door Redactieteam Laren Gelderland
Rondom het NS station Lochem staan veel fietsen onjuist, buiten de fietsenstalling gestald. Daarnaast staan er zo’n 40 fietsen in de fietsenstalling die achtergelaten zijn. Veel ‘weesfietsen’ zien eruit als wrakken. Deze fietsen nemen onnodig ruimte in. Daarom laat de NS samen met de gemeente Lochem deze fietsen verwijderen in de week van 7 oktober.
 
Afgelopen maanden zijn er meerdere klachten binnengekomen over het aangezicht van station Lochem. Voor veel reizigers en passanten zijn de verkeerd gestalde fietsen en de fietswrakken een doorn in het oog. Ook werd er geklaagd over de bereikbaarheid van de fietsenstalling. Daarom heeft de gemeente Lochem samen met de NS een opruimactie op touw gezet.
 
Straks weer voldoende ruimte en beter uitstraling
Met het verwijderen van de ‘weesfietsen’ ontstaat er weer voldoende ruimte voor iedereen om zijn fiets in de stalling te plaatsen. Ook bevordert de opruimactie de uitstraling van het station.
 
Waarschuwingsborden wijzen reizigers op de opruimactie
In de week van 7 tot en met 11 oktober 2019 worden de fietsen opgeruimd. Waarschuwingsborden wijzen de reizigers op deze opruimactie. Verkeerd gestalde fietsen die niet in de stalling staan of lijken geen eigenaar meer te hebben worden verwijderd.
 
comments powered by Disqus
BranjiGoossensReneBrunsBranjiBranjiBranji