647
Opfriscursus Rijvaardigheid

Opfriscursus Rijvaardigheid

geplaatst op 16-09-2018 door Redactieteam Laren Gelderland

Fris uw verkeerskennis en rijvaardigheid op!

Op 2 en 3 oktober as kunnen inwoners van de gemeente Lochem hun verkeerskennis en rijvaardigheid opfrissen. Wilt u zich als ervaren verkeersdeelnemer graag nog eens laten bijspijkeren over de nieuwste verkeersregels, turborotondes, spitsstroken en nieuwe belijningen? Wilt u daarbij ook tips over zuiniger en milieuvriendelijker rijden? En advies over uw routinefoutjes? Grijp uw kans! Veilig Verkeer Nederland biedt u in samenwerking met de gemeente Lochem en Stichting Welzijn Lochem een opfriscursus aan.

Verkeerskennis

Op dinsdagavond 2 oktober informeert een verkeersvoorlichter van Veilig Verkeer Nederland u over de verkeersregels en -borden, die in de loop der jaren veranderd zijn. Deze avond vindt plaats in Zalencentrum Stegeman in Laren, aanvang is 20.00 uur, inloop met koffie en thee vanaf 19.30 uur.

Rijvaardigheid

Woensdag 3 oktober volgt het 2de deel van de cursus. U maakt in uw eigen auto een rit met een erkend rijinstructeur, aansluitend krijgt u tips over uw rijvaardigheid. Verder kunt u deelnemen aan een gehoor- en ogentest, verzorgt door Beter Horen en Bril-In-Mode. Totale duur is ongeveer één uur. U krijgt na afloop een naslagwerk, een bewijs van deelname en een ritverslag van de rijinstructeur. Ook deze dag vindt plaats vanuit Zalencentrum Stegeman in Laren. De kosten zijn €15,--.

Info en opgave

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met dhr. Spil van Veilig Verkeer Nederland, afdeling Lochem: 0573-280333. Opgave kan tot en met 25 september via SWL Vrijwillige Dienstverlening, iedere werkdag van 9.00-12.00 uur, 0573-254444 of per mail bij vvn.lochem@lijbrandt.nl of a.israel@welzijnlochem.nl

comments powered by Disqus
AdvertentieBranjiDeKortesWoonsfeerBranjiReneBrunsDijkerman