1049
Opening Fietsvierdaagse 'De Achterhoek' met bingo

Opening Fietsvierdaagse 'De Achterhoek' met bingo

geplaatst op 28-07-2019 door Redactieteam Laren Gelderland

Op maandag 5 augustus wordt in Laren weer de jaarlijkse Fietsvierdaagse ‘De Achterhoek’ afgetrapt met een gezellige openingsavond. Dit jaar doen we dat anders dan andere jaren!

Voor het eerst sinds jaren zal het openingswoord niet meer gehouden worden door Henk Braakman. Henk heeft vorig jaar afscheid genomen als voorzitter van de Fietsvierdaagse. Net als vele andere vrijwilligers heeft hij zich jarenlang ingezet voor ons evenement. Wij zijn heel blij dat zich nieuwe vrijwilligers aangemeld hebben, echter hebben wij nog geen nieuwe voorzitter gevonden.

Dit jaar zal Jaap de Boer het openingswoord voor zijn rekening nemen. Daarna houden we een traditionele bingo op ludieke wijze. Daarbij maken de deelnemers naast kleinere attenties ook kans op één van de hoofdprijzen.

De openingsavond begint 19:30 uur in de feesttent aan de Verwoldseweg. Inloop is vanaf 19:00 uur. Alle deelnemers, vrijwilligers, inwoners van Laren en andere belangstellenden zijn van harte welkom.

Op dinsdagochtend 6 augustus starten we met de Fietsvierdaagse. Heeft u zich nog niet ingeschreven? Geen probleem! Inschrijven kan nog drie dagen voor aanvang of zelfs nog op de dinsdagmorgen tijdens de vierdaagse.

Inschrijven kan op zaterdag 3 augustus (10.00 tot 16.00 uur), zondag 4 augustus (10.00 tot 17.00 uur) en maandag 5 augustus (10.00 tot 17.00 uur) bij de inschrijfstand op het terras van Grand-Café Bistorant ‘t Langenbaergh. Of dagelijks van 8.00 tot 12.00 uur in de tent op het start- en finishterrein aan de Verwoldseweg.

Alle informatie vindt u in onze evenementenagenda of op www.fietsvierdaagsedeachterhoek.nl.
Graag tot ziens in Laren!

 

comments powered by Disqus
AdvertentieBranjiBranjiAirco HarkinkBranjiDeKortesWoonsfeer