784
Opening Fietsvierdaagse 2019

Opening Fietsvierdaagse 2019

geplaatst op 05-08-2019 door Redactieteam Laren Gelderland

Waar gisteren nog de bekende rookpluimen van de OJWL Trekkertrek te zien waren, vond vanavond de opening van de 26e Fietsvierdaagse De Achterhoek plaats. De tent op het start- en finishterrein aan de Verwoldseweg was gezellig vol en velen zagen bekenden van voorgaande jaren weer.

Ook dit jaar komen de deelnemers uit heel Nederland en als voorbereiding op de routes was menig deelnemer ook vandaag al met de fiets op pad geweest.

De deelnemers konden bingokaarten kopen om vanavond wellicht met een mooie prijs naar huis te gaan. De heer Lamers uit Gendt mag zich de eigenaar noemen van een mooie fiets, welke als hoofdprijs beschikbaar was gesteld door Goossens tweewielers. Alle prijzen zijn overigens afkomstig van plaatselijke ondernemers.

Na het openingswoord door Jaap de Boer, opende hij samen met wethouder Bert Groot Wesseldijk de 26e editie van de Fietsvierdaagse.

Voor het trekken van de bingonummers was 'Stefan de Bingoman' gevraagd. Wellicht vonden een aantal aanwezigen de derde ronde (een muzikale ronde met veel Engelstalige nummers) moeilijk, maar bij de vierde en tevens laatste ronde herkenden de meesten de nummers wel weer. 

De weersvoorspelling voor de komende week is gunstig met wellicht een dipje op woensdag, maar dat zal vast de pret bij de deelnemers niet drukken.

Wij wensen iedereen een fijne fietsvierdaagse toe!

comments powered by Disqus
De Fabriek MuurstickersReneBrunsBranjiDijkermanGoossensBranji