731
Online Lochemse sportquiz

Online Lochemse sportquiz

geplaatst op 12-01-2021 door Redactieteam Laren Gelderland

Dit jaar kan er geen normale avond voor de Sportverkiezingen georganiseerd worden. Er is nu een alternatief in de vorm van een online show.

Tijdens deze show komt Sport Lochem in beeld, worden alle sportprestaties van 2020 uit de gemeente Lochem vertoond en zijn er leuke quizvragen natuurlijk over sport! Daarnaast zijn er 3 sportchallenges via Facebook uitgezet waar je aan mee kunt doen. Kortom iedereen kan thuis meedoen (alleen of met het hele gezin) en de vragen LIVE tijdens de show beantwoorden.

Uitnodiging
Bij deze nodigen wij jullie uit voor de Lochemse sportquiz van de Sportverkiezing Lochem op zaterdag 23 januari om 19.00 uur.

Iedereen mag meedoen! Dit kan vanuit huis, dit mag alleen, maar ook als team met je gezin/huisgenoten. Hoe meer mensen meedoen, hoe leuker het wordt.

Aanmelden
Voorafgaand moet er aangemeld worden en dan krijg je de link om deel te nemen. Daarvoor kun je een mail sturen naar info@sportverkiezinglochem.nl

Sportchallenges
Ga jij de uitdaging aan? Wij hebben 3 verschillende challenges opgenomen:

  1. Brinio:
    Kun jij deze dans nadoen of heb jij een truc met het springtouw?!
  2. Burgemeester Sebastiaan van 't Erve en wethouder Bert Groot Wesseldijk:
    Waar kun jij mee jongleren?
  3. Badmintonclub Lochem:
    Kun jij deze truc of een andere met een racket?

Maak een filmpje en stuur het op voor 17 januari naar info@sportverkiezinglochem.nl of app het naar 06-82204747.

Een jury bepaalt welke filmpjes genomineerd worden voor de finale-avond. Op 23 januari zullen alle deelnemers van de Lochemse sportquiz stemmen om de winnaar te bepalen. 

 
 

 

comments powered by Disqus
BranjiSuper SnackDeKortesWoonsfeerBranjiGoossensReneBruns