2475
Nieuwe kleding Wielergroep Laren

Nieuwe kleding Wielergroep Laren

geplaatst op 21-04-2019 door Redactieteam Laren Gelderland

De leden van de Wielergroep Laren hebben hun racefietsen weer van de zolder gehaald en geprepareerd voor een nieuw seizoen. Mede dank zij de ondersteuning van de sponsoren Goossens, Sjahto en Financeconsult wordt er dit jaar gestart in een nieuwe outfit.

Op zaterdag 30 maart 2019 was de openingsrit. Daarna wordt op iedere dinsdag- en donderdag een avondrit gefietst. Verder zijn er lopende het zomerseizoen nog speciale tochten naar bijvoorbeeld de Posbank en Lemelerberg. Ook worden er elke 2 jaar meerdaagse trips gemaakt om te gaan fietsen in de Alpen of Dolomieten. In het tussenliggende jaar wordt er nog tweedaagse fietstrip georganiseerd naar bijvoorbeeld Zuid-Limburg of de Ardennen.

Voor de Wielergroep Laren is het belangrijkste doel om in groepsverband mooie en gezellige maar vooral veilige tochten te maken waaraan iedereen op zijn of haar niveau kan deelnemen. Daarom hebben de leden van de wielergroep de keus om mee te fietsen in een A, B of C-groep. De gemiddelde snelheden variëren dan van ca. 25-30 km/uur in de C-groep tot 35-40 km/uur in de A-groep.

Als je er over nadenkt om eens keertje mee te willen fietsen maar niet zeker weet of het wel wat is voor jou, kom gewoon (wel met helm) op een dinsdagavond naar de parkeerplaats bij Witkamp in Laren. We starten om 18:30 uur, vanaf eind april om 19:00 uur. Er is altijd wel een groep waar je in mee kan.  In verband met verzekering en verdere informatie is het wel verstandig om je van te voren even aan te melden bij Henk Oudenampsen, 06-20418028 of Marius Heersema, 06-51824356.     

comments powered by Disqus
BranjiBranjiBranjiDeKortesWoonsfeerAirco HarkinkAdvertentie